Aktywne Wpisy
elo_ +11
nie warto na tym portalu siedzieć chyba
-wbijasz na jakiś artykuł związany z ukrainą, wszyscy z bordo w komentarzach cisną, na ukraine, na ukraińców, na usa ze jest zepsute itd xD
-napiszesz ze aie nie zgadzasz
-15minusow w ciagu 5ciu minut, zero polemiki, ze sie ktos nie zgadza, bo x, y, z, tylko minusy i tylko na znaleziskach, zeby nie bylo widac nicków
no #!$%@?, jak to nie są trolle? pamietamten obrazek,
-wbijasz na jakiś artykuł związany z ukrainą, wszyscy z bordo w komentarzach cisną, na ukraine, na ukraińców, na usa ze jest zepsute itd xD
-napiszesz ze aie nie zgadzasz
-15minusow w ciagu 5ciu minut, zero polemiki, ze sie ktos nie zgadza, bo x, y, z, tylko minusy i tylko na znaleziskach, zeby nie bylo widac nicków
no #!$%@?, jak to nie są trolle? pamietamten obrazek,
Rozwodnik +13
Dobry wieczór :) znowu kradnę prąd z PKO, po wszystkim będę musiał tutaj konto otworzyć ;) trzymajcie kciuki żeby mnie nie wywalili bo jest szansa, że zaraz może to nastąpić. Starsza kobieta prawie zawału dostała jak weszła i nie wybrała pieniędzy. Na nic moje przepraszam było, mam tylko nadzieję, że nigdzie nie zadzwoniła :) spokojnej nocy.
#przegryw #bezdomnosc #depresja
#przegryw #bezdomnosc #depresja
Co do pań obsługujących, to poza oszacowaniem mojego portfela na wejściu, to wkurza mnie tylko, że jak pytam o konkretną rzecz, konkretnej firmy, to zawsze muszę wysłucgać co jeszcze jest tak samo dobre od innych producentów.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@Mjj48003: uwierz mi, ludzie przyjezdzajacy do glownego salonu mercedesa w Warszawie nie wygladaja jak „koles z ulicy”. Nikt sie tez nie stroi, po prostu naturalne dla niektorych jest to, ze ubierasz sie z klasa
Pani: w czym możemy pomóc?
Ja: szukam zapachów z grupy fougere
P: proszę poczekać (lekka konsternacja)
Pani poszła do swojego komputera.
P: Przykro mi perfum tej marki u nas nie ma.
Ja: Chodziło mi grupę zapachów w ramach nurtu fougere
P: Proszę poczekać.
Pani woła za chwilę, żebym podszedl do komputerka. Strona Fragrantici odpalona #pdk
Grupa 3 Pan konsultantek się zebrała i kminia o co temu dziwnemu klientowi
@JoMaHaa: śmiejesz się z pseudoelegancików pod krawatem, którzy myślą że garnitur z wulczanki za 500 zł sprawi, że inni myślą o nich jak o klasie wyższej, a sam #!$%@? jeszcze gorszą wiochę łapiąc się na odwróconą psychologię xD specjalnie ubierasz się tak, żeby sprawiać wrażenie mniej majętnego - bo hehe
O #!$%@? złoty xD
Kiedyś jako młody łepek pracowałem przez krótki okres czasu w Sephorze w Starym Browarze (Poznań) jako ochroniarz i powiem tak:
Nigdy w życiu nie spotkałem wredniejszych i podlejszych #!$%@? niż tamtejsze konsultantki, a minęło już prawie 10 lat xD
@MajorToJestKajor: ile musialaby zarabiac, bys jej zdaniem mial sie przejmowac, kmiocie?
Komentarz usunięty przez autora
@JoMaHaa: gratulacje XD
@Herubin: chyba masz jakis blad poznawczy. Moj szwagier zna osobiscie 10 osob z listy forbesa i zaden z nich, ani nikt z zarzadu spolek gpw, nie chodzi ubrany jak fleja. Krych, Solowow, solorz, wszyscy przeszli wieksza metamorfoze wygladu niz ich portfolio finansowe. To nie rosja, gdzie nadal bogactwem jest hummer, zloty zab, miska
@lukaszzz: Przewyższać mnie wykształceniem albo zarobkami. Ta cała dyskusja jest absurdalna. Zarabiam tyle i jestem na tyle świadomy własnej wartości, że moge mieć totalnie w dupie to, co plebs który musi kompensować swoje mierne kompetencje i zarobki kupnem butów za pół wypłaty żeby zaimponować innym miernotom sobie o mnie pomyśli. Nauczył mnie tego mój były szef którego niesamowicie ceniłem i który
@JoMaHaa: i wyglądasz jakbyś #!$%@?ł od razu cały hajs z providenta xD