Aktywne Wpisy
Njal +378
42 butelki za 2 złote 10 groszy w butelkomacie Lidla, szedłem przez całe osiedle obładowany siatami z pustymi pojemnikami po sokach jak menel, a końcowo wyszedłem na tym nawet gorzej niż pan Mietek ponieważ w lokalnym warzywniaku za szkło po Perle placą 20 groszy a ja dostałem 5 groszy od butelki - w Niemczech za tyle plastiku dostałbym rabat na jakieś 20% koszyka zakupowego, no ale Polaczka można dymać
#ekologia
#ekologia
mickpl +997
Temat nieruchomości w Polsce znam od a do z i powiem Wam mirasy, że jeszcze nigdy nie brzydziłem się politykami tak jak teraz, kiedy słucham kolejnych tłumaczeń o potrzebnie pchania 0% XD
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza
Mirabelki, Mireczki i inne bajkowe stwory!
Czas do 23 lipca upływa w zastraszającym tempie, więc pora na posta organizacyjnego.
Razem z solenizantką stwierdziliśmy, że najlepszym miejscem na ognisko będzie [Wiata Turystyczna przy Zalewie Zemborzyckim]( https://swidnik.lublin.lasy.gov.pl/aktualnosci/-/asset_publisher/1M8a/content/miejsce-ogniskowe#.YO3DH-gzbIU), w grę wchodziło jeszcze Muzeum Wsi Lubleskiej – troszkę tańsza opcja (Ostrożnie! Tam sporo można spalić a wiadomo, to jest benzyna tego nie zgasisz), ale ma być na bogato!
A więc
Zapewnione od Nadleśnictwa Świdnik będziemy mieli kijki do smażenia kiełbaski tudzież innych specjałów, drewno żebyśmy nie musieli kraść z lasu no i najważniejsze, czyli kibelek klasy Toi Toi (papieru pewnie nie ma ale blisko są liście i woda ;)
Ze strony organizatorów macie zapewniony bilecik wstępu w cenie zależnej od ilości osób, czyli jeżeli będę ja i ona to 230 zł a jeżeli 20 osób to 23 zł, wiem drogo ale mamy spokój do 22:00 później kończy się protekcja Lasów Państwowych i wszystko zależy od tego czy będziemy robić gnój i ile zniosą okoliczni mieszkańcy lasu :) Będą też talerzyki, kubeczki, sztućce jednorazowe i inne pierdoły, mogę zakupić też kratę dodatkowego piwa, żeby każdemu wystarczyło. Będę jechał samochodem, więc mogę coś tam jeszcze zabrać (max dwie osoby). Spokojnie, samochód nocuje na parkingu.
Jako, że trzeba wykonać wcześniejszą rezerwacje i wpłatę na konto (do piątku max), prosiłbym o zostawienie pod spodem posta o treści „Będę na 100%” lub jeśli wahasz się „Postaram się być, ale nie licz mnie do pewniaków” to znacznie ułatwi późniejsze rozliczenie i zaplanowanie wydatków. Zakup biletów na PW lub na bramce xD A i będzie selekcja – bez ciepłej bluzy i dobrego humoru nie wpuszczamy!
Dalsze informacje i negocjacje w odpowiedziach. Sugestie i zażalenia też zgłaszajcie tam.
W nawiązaniu do postów:
1
2
Jak nie masz to mniej
Ogólnie w okolicy czwartku/piątku powinienem wiedzieć czy będę w sobotę do pracy szedł (możliwe też że będę miał drugą zmianę a wtedy to odpadam niestety). Także dam znać i
Będę miał hamak dla zmęczonych, już raz tak tam nocowałem z typem. Znaczy typ pod drzewem a ja full komfort w hamaku xD
O ktorej godzinie start? To jest na cala noc czy np. do ostatniego zywego czyli np. 1?
Zaleznie o ktorej godzinie start - jesli okolo 20 to bede 95%.
Komentarz usunięty przez autora
Zaczynamy o godzinie 19:00
można być wcześniej, można być później :)
A impreza do samego końca, czyli ile chcemy.