@hobbyturysta: @Xemioza: ja bym nie zauważył. Kolega z pracy miał covid to bym pomyślał że zwykła grypa. A mi to już w ogóle się nie udało złapać kowida
@Marek1991: brak tv nie oznacza że nie byłoby obostrzeń. Dostałbyś info w radiu albo przez megafony że masz siedzieć na dupie i ogólnie na jedno by wyszło ew. Byłoby jeszcze więcej ofiar
@hobbyturysta: Dobrze, że od 6 lat nie mam tv, a jednak 2 osoby z rodziny zmarły. A, no i nie zapominajmy o mirko, dzięki któremu się dowiedziałem, że szczepionki zabijają, rządy całego świata się dogadały, żeby zrobić pandemię, covid to trochę cięższa grypa no i wszyscy są opłacani, żeby nas oszukiwać
Dobrze, że od 6 lat nie mam tv, a jednak 2 osoby z rodziny zmarły.
@ZieloneKoloTramwaja: Czasami mam wrażenie że gdyby tak podsumować to na Wykopie znaleźlibyśmy wszystkie zgony na Covid-19, a nawet może przekroczyłoby te oficjalne liczby ( ͡°͜ʖ͡°)
, covid to trochę cięższa grypa no i wszyscy są opłacani, żeby nas oszukiwać
@ZieloneKoloTramwaja: Dla większości społeczeństwa tak. Ludzi młodzi bez dodatkowych chorób znoszą covid jak właśnie taką cięższą grypę. Jeden zbytnio nie odczuje, drugi się przemęczy strasznie. Trzeci może mieć powikłania. Racja. Ale po grypie też zdarzają się powikłania. Problem rodzi się przy osobach starszych i schorowanych.
#iran Ciekawe kto załatwił samolocik - pewnie Sikorski. Ale byłoby zesranie jakby stado celebrytów zostało zestrzelonych, chyba na wawelu by ich pochowano
Mam straszne problemy z zasypianiem. Nie mam o czym myśleć przed snem żeby było to angażujące. O czym Wy myślicie? Bo ze mną coś nie tak się porobiło i nie umiem ani marzyć ani śnić, może mam za nudne żyćko ostatnio czy co xd #dobranoc #sen #sny #zdrowie #depresja #bezsennosc
źródło: comment_1626143211iGpk2ygkVLZfBahgxjtnIi.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@ZieloneKoloTramwaja: Czasami mam wrażenie że gdyby tak podsumować to na Wykopie znaleźlibyśmy wszystkie zgony na Covid-19, a nawet może przekroczyłoby te oficjalne liczby ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kotos00: W końcu tak, ale pewnie z 20 lat by jeszcze pożyły
Siej dalej panikę baranie.
xD ah ta argumentacja uga buga
@Atomus:
@ZieloneKoloTramwaja: Dla większości społeczeństwa tak. Ludzi młodzi bez dodatkowych chorób znoszą covid jak właśnie taką cięższą grypę. Jeden zbytnio nie odczuje, drugi się przemęczy strasznie. Trzeci może mieć powikłania. Racja. Ale po grypie też zdarzają się powikłania.
Problem rodzi się przy osobach starszych i schorowanych.
@Widzet: @hihi_jery: Według badań, nawet "bezobjawowy" covid może powodować powikłania, głównie zaburzenia sercowo-naczyniowe, co ciekawe również w przypadku dzieci https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7890544/