Aktywne Wpisy
Tyrande +13
Uwielbiam projekty grupowe na studiach. Niby robota dzielona na 5, ale w rzeczywistości mam 5x więcej pracy.
No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona
No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona
_flae +44
tu jest literalnie pięć osób online xDDDDDDDDDDDDDddddd
Teraz oboje po skasowaniu biletu muszą czekać w 30 stopniowym upale na kolejny autobus.
Bohater na jakiego nie zasłużyliśmy. Spocony grubas z 523.
Ha. Tfu.
#warszawa #ztm #smiesznypiesek
@Sasa_lele: psy nie przeszkadzaja jesli sa na smyczy i w kagancu
@szaman_aman nos maskę w 35 stopni w ZTM XD a no pewnie nosisz... xD
@Pawel929 bardzo wątpię, rzadko widzę takie sceny jeżdżę nierzadko
@jason_bourne spocona stara z twojego
Sam też kupiłem specjalnie kaganiec, żeby pies oswoił się z miastem - w tym z komunikacją,