Wpis z mikrobloga

A wszyscy dalej #!$%@? że dalej jechały inne baby z psami tylko gość wywalił małolatę z autobusu w upał XD strasznie głupi ludzie są na tym wykopie, potwierdza się żeby robić odwrotnie niż na wykopie większość.

Temat zamykam ze swojej strony.
@bizonsky: Niby tak, ale nie do końca. Na kierowcy spoczywa spora odpowiedzialność za to, co się dzieje na "pokładzie" autobusu, więc mniemam, że kazał jej opuścić pojazd dla świętego spokoju, dmuchając na zimne, aby nic się nikomu nie stało ze strony pieska i żeby jako osoba odpowiadająca za przejazd, kierowca nie został obarczony konsekwencjami. Pani z pupilem powinna zdawać sobie sprawę, jak wygląda regulamin i co grozi za jego nieprzestrzeganie, jeśli
@Lardor: w wawie nei można wypraszać bezdomnych, co jest dla mnie #!$%@? bo miliony zapewne idą na kampanie reklamowe że ztm spoko, a wsiądzie typ co jeździ zazwyczaj autem a tu menelem #!$%@?, no super sprawa xD

Aż mnie korci żeby dać stówkę menelowi aby się zesrał jak Trzaskowski będzie jechał na promocje nowych tramwai ZTM.

https://www.transport-publiczny.pl/wiadomosci/warszawa-co-z-bezdomnymi-w-komunikacji-po-uchyleniu-przepisow-63372.html
Wykopki nieźle macie #!$%@? w bani, że się sadzicie do małego, niegroźnego pieska trzymanego na kolanach. Potem się dziwicie dlaczego jesteście przegrywami i żadna Was nie chce. Białorycerze #!$%@? xD Sami tworzycie swój przegryw
@bizonsky typie sam wychodzisz na głupiego w treści postu nie pisałeś o innych osobach z psami tylko jednej nim coś napiszesz Przemyśl to 20 razy bo zaczynasz wychodzić na hipokrytę. A za pewne tamte pieski miały kagańce.
@Lardor nie miały, a ten post z założenia nie miał być gownoburza, tylko takim se wpisem więc nie dbałem o szczegoly. dodam go za jakiś czas w innej formie i ciekawy jestem czy opinie będą takie same
@bizonsky jak nie chcesz robić gówno burzy to czemu nie napisałeś skargi na kierowcę i tyle? Pisanie na wykopie nie rozwiąże twojego pytania i problemu za razem.
@bizonsky ludzie ci juz kilkanaście jak nie kilkadziesiąt razy u góry udowodnili ze zwyczajnie nie masz racji, a w dodatku jesteś chamem i prostakiem, mimo to dalej brniesz w te swoje wysrywy. Nie chce cie martwic ale powaznyczlowiek cie dobrze podsumował - jestes pseudo inteligentnym wykopkiem ktory nie odwazyl sie zwrocic uwagi kierowcy skoro mu cos nie pasowało tylko pisze te bzdury tutaj... wez idz na jakiś spacer albo poczytaj książkę, moze