@tempoconto: w celu zmniejszenia bólu z bólów głowy Choroba kostno-stawowa, mięśniowa i promująca fizjologiczną funkcjonalność kobiecego organizmu w okresie cyklu miesiączkowego, poprawiając problemy związane z zespołem napięcia przedmiesiączkowego - j00r blokuje tym popęd do prezydenta
@tempoconto: Przecież głupoty wypisują. To jest po prostu paracetamol wzmocniony kodeiną dostępny na stacjach czy w marketach przy kasie pod innymi nazwami np. Solpadeine albo z iboprofenem jako NUROFEN plus
@tempoconto Głównie jako środek przeciwbólowy. Z tego co wiem to nie jest na reckę, ale serio odradzam, bo wiem, że tu dużo młodych siedzi, a w to na serio można się w----ć mocno.
@tempoconto No nie wiem czy dla dzieci, bo jest dość popularny na tagu, a niektórzy wolą nawet od teoretycznie mocniejszych opio. Zjeść pewnie trzeba sporo i pasuje zrobić ekstrakcję, żeby chronić bebechy. W każdym zgadzam się, że nie warto.
@mindrape: nawet na ulotce jest dawkowanie dla gowniakow. Ten żul z pic rel kajor to ma pewnie taką tolerkę, że jak go to nitro jeszcze nie poskładalo, to to moze jeść jak emenemsy.
A czy warto to nie wiem. Musiałbym sprawdzić, ale ja już swoje wycpalem za gnoja i teraz tylko zdrowe rzeczy, woda, kawa, papieroski, piweczko a nie jakieś d---i dla degeneratow. Polecam zdrowy tryb zycia.
@mindrape: akurat antidol jest polecany przez zębodłubów na bóle zębów (oczywiście jako środek doraźny), kiedyś mówił że ma fana stomatologa (to był bodajże gniot, gdzie w--------ł szynkę dziwacznie pokrojoną w jakieś klocki XD), więc nawet możliwe jest że ktoś mu to naprawdę poradził
Zobaczcie co odwaliło ABC/NBC. Trump jest wyższy od Kamali o 30 centymetrów. A wygląda na tak samo wysoką a w niektórych momentach nawet na troxhę wyższą XD Tak ustawili kamery. Można rozpoznać to też po wysokości mikrofonów, które są przecież w takiej samej odległości od ust. #trump #usa #debata
A wy mówicie, że on nitro wącha, jak on tylko antidol boży je, całe te
źródło: comment_1625863539cB5g4NUrdcM09KwDXhHpZp.jpg
PobierzOpioid, czyli ta sama grupa co np. morfina lub h-----a. W każdym razie nie zachęcam ze względu na spore ryzyko uzależnienia.
Głównie jako środek przeciwbólowy. Z tego co wiem to nie jest na reckę, ale serio odradzam, bo wiem, że tu dużo młodych siedzi, a w to na serio można się w----ć mocno.
@mindrape: toż to jakiś lek przeciwbolowy dla dzieci na kodeince. Na fazę to pewnie trzeba garsciami jeść
A czy warto to nie wiem. Musiałbym sprawdzić, ale ja już swoje wycpalem za gnoja i teraz tylko zdrowe rzeczy, woda, kawa, papieroski, piweczko a nie jakieś d---i dla degeneratow. Polecam zdrowy tryb zycia.
Tak, ja wiem, że on to dostał po prostu na ból zęba. Heheszki se robię( ͡° ͜ʖ ͡°)