Aktywne Wpisy
Witam, potrzebuje przenieść pojedyncze gniazdko w inne miejsce i zrobić z niego podwójne, jak się za to zabrać i co będzie mi potrzebne? Pokieruje ktoś krok po kroku? :)
#elektryka
#elektryka
fiir +6
Ej a jak wysle message do milosi mojego zycia z dawnych lat , ktorej nie widzialem jakies 6
T? A jej numer obudzony w srodku nocy w rosyjskim obozie jenieckim bede umial wyrecytowac. Napisze do niej, rano. Znam 3 numery na pamiec, swoj, ojca i jej. Jej nie widzialem juz 5 lat.
T? A jej numer obudzony w srodku nocy w rosyjskim obozie jenieckim bede umial wyrecytowac. Napisze do niej, rano. Znam 3 numery na pamiec, swoj, ojca i jej. Jej nie widzialem juz 5 lat.
Kolejna twarda lekcja dla mnie, a jeszcze twardsza dla @login-jest-zajety, który podżyrował pożyczkę, za to jest uczciwy i dotrzymuje słowa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#afera #bekazpodludzi #feloniousgrupozakontrolo
@xandra: na tyle trudna, zeby oklamywać człowieka, który ci pomaga?
idź spać.
Komentarz usunięty przez autora
@CichooByc: czym konkretnie? że napisałem, że mimo tego, ze sama pisała o dwoch dniach to po 3 tygodniach cisza?
Odnoszę wrażenie, że niektórzy tutaj pożyczają kasę innym ludziom tylko dlatego, bo liczą na to, że zostaną oszukani...
No a potem imba na Mirko XD
W sumie sam bym dał się #!$%@?ć na 80 zł, dla porządnej gówno-burzy :D
@xandra
80 zł? Naprawdę? :D
Ja bogaty nie jestem, raczej biedny - ale uważam, że są to gówno-pieniądze ;D
@Thorrand: Tak czasem bywa, gdyby nie babcia to jadłabym tynk ze ścian ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@xandra: co ci daje takie zmyślanie?
A jak nie to rób znalezisko. Wykopałbym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Silna, niezależna, z błyskawicą w avatarze, żebrze o 80 zeta.
@xandra, powiedz żeby babcia pomodliła się do (nomen omen) św. Homobonusa, jest patronem ludzi robiącym interesy. Serio ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kurcze, dalej kisnę....