Aktywne Wpisy
urwis69 +808
Syn mi się urodzil!
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Lujdziarski +157
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Czy wasze #rozowepaski tez chodza 3 dni (!!!) w jednej bluzce zanim dadzą ją do prania? U mnie afera, że po jednym dniu daje t-shirt do prania. Rozumiecie?! Jeszcze się śmieje, że mnie wyśmieją mirki, że po 1 dniu do prania koszulki wrzucam xDD
#zwiazki #logikarozowychpaskow #kiciochpyta
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60e6de82ae4a3c000a4053da
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Komentarz usunięty przez autora
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@czarny_i_zly: pomijając miejsca strategiczne czy sytuacje typu upały/trening/intensywny wysiłek fizyczny, mycie się co 3 dni nie jest niczym złym. Często szorowanie jest szkodliwe dla naszej skóry.
@AnonimoweMirkoWyznania: tak, ja też. Chyba, że przepocę albo ubrudzę. Nie bardzo rozumiem czemu miałbym codziennie prać koszulę, która jest czysta? Bo tak? Chyba jesteś w stanie wyczuć, że coś nadaje się już do prania, a coś innego niekoniecznie?
@Dalamar: Ludzie przyzwyczajają się do smrodu, a niektórzy mają dodatkowo wysoki próg akceptacji. Też takich znałem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja np.