Wpis z mikrobloga

@NosaczPolak2: znam kilku typów co mają w dupie maseczki a nie tylko nie są za konfą ale w ogóle mają w------e na politykę xD
no ale jak się ma wyprany mózg wojenkami polsko - polskimi to wiadomo że wszędzie trzeba szukać polityki
  • Odpowiedz
@NosaczPolak2: Potwierdzam byłem tą maseczką.
Tylko historia wyglądała trochę inaczej.
Chłop stał w kolejce bez maski i pani ekspedientka normalnie go obsłużyła a @NosaczPolak2 zaczął drzeć mordę na całą piekarnię, że ekspedientka jest ruskim agentem i wspiera putina nie reagując na brak maseczki.
Chłop który chciał kupić 2 bułki i pójść do domu powiedział do @NosaczPolak2 żeby się uspokoił bo on już wychodzi i porostu zapomniał maski.
Nagle
  • Odpowiedz
@Latarenko:
Co tam szepczesz szurze? Poczułeś się w odpowiedzialności aby przykryć debilizm innego wyborcy Konfy jednocześnie pokazując swój? Gratuluję, udało ci się, rozgość się wygodnie :)
A w szczepionkach to w końcu są chipy czy abortowane płody albo obie rzeczy jednocześnie?
Szczepiłem się Pfizerem i nie wiem, moja krew jest teraz za mało polska czy jak?
  • Odpowiedz
@Der_Liebhaber_der_Lebkuchen:
Nie bronię noszenia "świętej dzianiny". Bronię ludzi, którzy wykonują swoją pracę i obowiązki a którzy są lekceważeni i obrażani przez szurów, którzy mają problem z założeniem maseczki w przestrzeni zamkniętej na kilka minut, nie stosując się przy tym do podstawowych zasad współżycia społecznego.
Teraz już dostrzegasz różnicę czy nie pasuje ci do narracji?
  • Odpowiedz
@Zendemion: znam tylko jednego typa, który sra się o maseczki i dość często obwieszcza wprost (w stylu "ale to ty dzwonisz"), że jest antyszczepionkowcem i nie będzie się szczepił. Jakoś tak się przypadkiem składa, że jest też wielbicielem Bosaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz