Aktywne Wpisy

adrninistrator +203
#smierc #zgon #dziadziustrumenka #ozzyosbourne #muzyka
22 lipca 2025 Ozzy Osbourne zmarł w wieku 76 lat [*] każden jeden plus to jedna wirtualna świeczka więcej. Łączymy się w modlitwie z rodziną zmarłego
22 lipca 2025 Ozzy Osbourne zmarł w wieku 76 lat [*] każden jeden plus to jedna wirtualna świeczka więcej. Łączymy się w modlitwie z rodziną zmarłego
źródło: Ozzy-Osbourne-Save-The-Chimps-1536x864
PobierzŁączysz się w modlitwie?
- 🙏 52.9% (440)
- 🤮 47.1% (391)

johnshepard2000 +60
źródło: temp_file7130262203276149002
Pobierz

no ale jak się ma wyprany mózg wojenkami polsko - polskimi to wiadomo że wszędzie trzeba szukać polityki
Tylko historia wyglądała trochę inaczej.
Chłop stał w kolejce bez maski i pani ekspedientka normalnie go obsłużyła a @NosaczPolak2 zaczął drzeć mordę na całą piekarnię, że ekspedientka jest ruskim agentem i wspiera putina nie reagując na brak maseczki.
Chłop który chciał kupić 2 bułki i pójść do domu powiedział do @NosaczPolak2 żeby się uspokoił bo on już wychodzi i porostu zapomniał maski.
Nagle
źródło: comment_1625662551HxSeynceo3iPB4upwzyRmw.jpg
PobierzCo tam szepczesz szurze? Poczułeś się w odpowiedzialności aby przykryć debilizm innego wyborcy Konfy jednocześnie pokazując swój? Gratuluję, udało ci się, rozgość się wygodnie :)
A w szczepionkach to w końcu są chipy czy abortowane płody albo obie rzeczy jednocześnie?
Szczepiłem się Pfizerem i nie wiem, moja krew jest teraz za mało polska czy jak?
w którym momencie Fabisiak i Szopiński mieli problem z noszeniem maseczek w ogóle, podpierając ich nie noszenie wolnością wyboru?
Oczywiście nie czytałeś mojego pierwszego postu na tym koncie, w sumie nie dziwne, wy konfiarze mało czytacie w ogóle :)
Komentarz usunięty przez moderatora
PO i Lewica popierają wolność wyboru bardziej niż pseudowolnościowy z Konfederacji.
Nie mam zamiaru żyć w rozumieniu "wolności" oferowanej przez Konfederację.
Piękne odwracanie kota ogonem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Od kiedy nałożenie maseczki na twarz w piekarni na kilka minut to utrudnianie życia? :)
Idealne wytłumaczenie na to aby nie uszanować czyjejś pracy i wykonywanych obowiązków :)
Gratuluję autorytetów, wiedziałem, że każdy z bordo na tym portalu ma problemy z używaniem mózgu :)
Nie bronię noszenia "świętej dzianiny". Bronię ludzi, którzy wykonują swoją pracę i obowiązki a którzy są lekceważeni i obrażani przez szurów, którzy mają problem z założeniem maseczki w przestrzeni zamkniętej na kilka minut, nie stosując się przy tym do podstawowych zasad współżycia społecznego.
Teraz już dostrzegasz różnicę czy nie pasuje ci do narracji?