Wpis z mikrobloga

@wiecznylowcaumyslow: a oznaczyłeś jako neuropa to podałem przykład takiego neuropejskiego hipokryty. Przy czym mi na tym nie zależy, pajacyki które składają obietnice a potem nie usuwają konta zdarzają się wszędzie i to uważam należy podkreślać. Wstawiony przeze mnie ma bodaj 4 np.
  • Odpowiedz
@zirytowana_plaszczka: to że pamiętam o twojej hipokryzji, oraz umiem wygooglać wpis i zalinkować do obrazka nie czyni cię poważną postacią w moim życiu XD
Zresztą masz cały wpis o niechęci do hipokrytów których słowo nic nie znaczy, ktoś widocznie traktuje to poważnie ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
: to że pamiętam o twojej hipokryzji, oraz umiem wygooglać wpis i zalinkować do obrazka nie czyni cię poważną postacią w moim życiu XD

Najwyraźniej troszkę czyni, skoro zapamiętałeś mój nick i w ogóle chciało Ci się angażować na tyle żeby wstawiać tutaj jakieś screeny ( ͡° ͜ʖ ͡°)

to że pamiętam
  • Odpowiedz
@zirytowana_plaszczka: "dogodna sytuacja" to jakiś zarzut? Użytkownik wyżej coś pisał o bece z prawaków i neuropie to dostał piękny przykład neuropka hipokryty, deal with it. A że sam planuje to wstawiać codzennie aż tamten propagandzista nie usunie konta, może kiedyś jeszcze komuś przypomnę o twoim braku honoru ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
"dogodna sytuacja" to jakiś zarzut?

Nie, po prostu tak mi się napisało

może kiedyś jeszcze komuś przypomnę o twoim braku honoru ( ͡~ ͜ʖ
  • Odpowiedz