Aktywne Wpisy

G06DbT +52
Murcki, ale akcja.
Jadę sobie spokojnie 40 km/h do kołchozu na rowerze, i przed przednie kółko wyskakuje mi BORSUK! Jak bym się w niego wdupił to lecę w kosmos do tego polskiego astronauty.
Minąłem jego ogon dosłownie o włos, jak bym nie zaczął hamować w momencie, jak wbiegł na jezdnie, to obaj byśmy skończyli na SORze.
BTW
Jadę sobie spokojnie 40 km/h do kołchozu na rowerze, i przed przednie kółko wyskakuje mi BORSUK! Jak bym się w niego wdupił to lecę w kosmos do tego polskiego astronauty.
Minąłem jego ogon dosłownie o włos, jak bym nie zaczął hamować w momencie, jak wbiegł na jezdnie, to obaj byśmy skończyli na SORze.
BTW
źródło: 1000034996
Pobierz
Lolenson1888 +32
źródło: temp_file3907944061299699660
Pobierz

źródło: comment_1625550570VM4h1j9g9NRxL35dxdbN1p.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@kalisiak: On nie czuje lęku, on próbował zwrócić na siebie uwagę. Chodził po jakiś audycjach, reklamował się na fb itd.
A nawet jeśli jakiś lęk czuje to trzeba mu
Jeśli twierdzisz, że „Publiczne upokorzenie” jest dobrym sposobem na cokolwiek to tak jak wspomniałem, szkoda się rozpisywać
@kalisiak: Na mnie działa świetnie, np kilka tygodni temu rozważałem czy iść w orderze przypiętym do garnituru na wesel. https://www.wykop.pl/wpis/58405813/odznaczenie-krwiodawcy-pasuje-do-tego-garniaka-ide/
Zostałem tu mocno wyśmiany, dzięki czemu wiem żeby tego nie robić. Tak to działa, i działa to dobrze, nie sądzę żeby bohater tego wpisu znalazł jakiś naśladowców.
nk co ten mode znowu usunął
źródło: comment_1625568927mUNaxP9AkGOblWLIpHOeUy.jpg
Pobierz