Wpis z mikrobloga

@Cierniostwor: wyśmiewanie tego, że ktoś odczuwa lęk albo jakąkolwiek inną emocję świadczy o tym jakim jesteśmy jeszcze nierozwiniętym gatunkiem. Nad emocjami się nie panuje, ani nie powinno się nikogo przepraszać za ich odczuwanie. Z resztą, szkoda się rozpisywać xD
  • Odpowiedz
@Cierniostwor: wyśmiewanie tego, że ktoś odczuwa lęk albo jakąkolwiek inną emocję świadczy o tym jakim jesteśmy jeszcze nierozwiniętym gatunkiem. Nad emocjami się nie panuje, ani nie powinno się nikogo przepraszać za ich odczuwanie. Z resztą, szkoda się rozpisywać xD

@kalisiak: On nie czuje lęku, on próbował zwrócić na siebie uwagę. Chodził po jakiś audycjach, reklamował się na fb itd.
A nawet jeśli jakiś lęk czuje to trzeba mu
  • Odpowiedz
Jeśli twierdzisz, że „Publiczne upokorzenie” jest dobrym sposobem na cokolwiek to tak jak wspomniałem, szkoda się rozpisywać

@kalisiak: Na mnie działa świetnie, np kilka tygodni temu rozważałem czy iść w orderze przypiętym do garnituru na wesel. https://www.wykop.pl/wpis/58405813/odznaczenie-krwiodawcy-pasuje-do-tego-garniaka-ide/
Zostałem tu mocno wyśmiany, dzięki czemu wiem żeby tego nie robić. Tak to działa, i działa to dobrze, nie sądzę żeby bohater tego wpisu znalazł jakiś naśladowców.
  • Odpowiedz