Wpis z mikrobloga

@vlodek2532: met czyli Mieczysław robił kaski jak 80% obecnych wytwórców nowe było na rynku! Jedni z pierwszych robili berety inmold. Półka średnia wyższa.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@vlodek2532: mam kask tej firmy, jeszcze nie o nic nie przypieprzyłam, ale nie narzekam, założyłam na głowę i pasuje, mają opcje, że w razie wypadku w ciągu dwóch lat od zakupu wymienią ci na nowy z tej samej półki cenowej z jakimś tam rabatem (trzeba doczytać warunki) - warto sprawdzić takie rzeczy jak się dużo jeździ, nauczyłam się tego z mirko xD
  • Odpowiedz
@mozgogrdyczka: @vlodek2532: ja miałem kilka lat temu i zaliczyłem niezłą glebę na jakimś dropie. Kask spełnił swoje zadanie i ślicznie się tam ten styropian połamał. Pod tym względem spoko.

Mniej spoko było to, że chciałem skorzystać z programu crash replacement, bo co zniżka to zniżka. I jakież było moje zdziwienie, że zniżka rzeczywiście była, ale od sugerowanych cen dystrybutora i taniej było znaleźć inny kask :D
  • Odpowiedz
@vlodek2532: pomijając markę - potrzebny ci ten mips jakoś strasznie? Bo sam kask daje ochronę, a mips to tylko dodatkowy scenariusz ochrony, za to z 2 wadami - większą ceną i gorszym przepływem powietrza.
  • Odpowiedz