Aktywne Wpisy
Co sądzicie o takiej skodzinie? Szwagier mówi, żeby wziąć jednak Karoka bo większy, ale mnie się wydaje że to starsza konstrukcja.
#motoryzacja #samochody #skoda #pokazauto
#motoryzacja #samochody #skoda #pokazauto
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki... potrzebuje wsparcia.
Ale od początku:
Akt I
Wziąłem ślub z kobietą, którą kochałem. Dwa włoskie charaktery, częste kłótnie ale jakoś zawsze to było. Zawsze się pogodziliśmy, chociaż ona lubiła rozdrapywać rany i wyciągać brudy sprzed lat.
Mirki... potrzebuje wsparcia.
Ale od początku:
Akt I
Wziąłem ślub z kobietą, którą kochałem. Dwa włoskie charaktery, częste kłótnie ale jakoś zawsze to było. Zawsze się pogodziliśmy, chociaż ona lubiła rozdrapywać rany i wyciągać brudy sprzed lat.
@Drezv: dobrze że nie covid
Komentarz usunięty przez moderatora
@sz__po: @zapalsobiekota: @Lofi_Mrufka:
To nie jest urojona moralność, bo ten pogląd wywodzi się z tej samej moralności która ty uznajesz. No chyba, że np uważasz, że moralne jest robienie komuś krzywdy, narażanie na cierpienie bez jego zgody itp.
No ale wyparcie mocno w tobie siedzi widzę xd
oczywiście, że rozumiem, bo interesowałem się tym tematem jak ty w gimbazie miałeś dwoje z majzy, po prostu antynatalisci to rak środowiska wolnościowego
i jest urojona, bo #!$%@? jest twoja a nie obiektywna baranie xD
Powtórzę raz jeszcze. Nazywasz się prolife, twierdzisz, że masz kręgosłup moralny i jesteś lepsza od innych, ale stosujesz dyskryminację gatunkową i wspierasz śmierć i cierpienie innych żywych stworzeń, więc jesteś hipokrytom, a nie żadnym obrońcom życia. Jesteś jedyną osobą w tej rozmowie co pije, a mnie nazywasz menelicą, nieźle. Próbujesz mnie ośmieszyć, bo nie wybrałam sobie matki, która pije. Brawo, bardzo dorośle. Wyzywać
Naprawdę, powodzenia w terapii DDA. Przyda ci się pomóc psychologiczna.