Wpis z mikrobloga

Już teraz na spokojnie, po testach okazuje się że moja dziewczyna jest w ciąży. Ok, trochę planów się musi zmienić, cieszyłem się w weekend, chlalem z kumplami.. teraz do mnie to dociera i kurde, czy ja chcę czy my chcemy tego dziecka, praktycznie w ogóle nie miałem styczności z małymi dziećmi, guwniaki w większości przypadków mnie #!$%@? niż zachęcały do tego aby je posiadać... Będzie masakra, bo finansowo myślę że ogarniemy, mieszkanie też będzie w październiku jakoś to kurde sama wizja dziecka mnie zaczyna przerażać. Ja #!$%@?, co się #!$%@? w moim życiu.. #niebieskiepaski #rozowepaski #ojcostwo #dzieci
  • 144
  • Odpowiedz
@flumpy_bread: nie znasz pojęcia moralności czy co? Poczytaj o antynatalizmie. Tworzenie nowego życia, nie mogąc uzyskać jego zgody i ryzykując, że będzie nieszczęśliwe jest niemoralne. Płodzenie dziecka to akt czysto egoistyczny.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@szybki_zuk: nie muszę czytać bo libertarianizm znam na wylot, co nie zmienia faktu, że to debilne podejście stulejarzy i przegrywow, a chodzilo o fakt, że #!$%@? twoja urojona moralność nie jest jakimś obiektywnym faktem, że masz prawo mówić co jest moralne xD
  • Odpowiedz
@flumpy_bread: to że czegoś nie rozumiesz albo ci się nie podoba nie sprawia że jest debilne. Tym tematem zajmuje się szereg filozofów.
To nie jest urojona moralność, bo ten pogląd wywodzi się z tej samej moralności która ty uznajesz. No chyba, że np uważasz, że moralne jest robienie komuś krzywdy, narażanie na cierpienie bez jego zgody itp.
No ale wyparcie mocno w tobie siedzi widzę xd
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@szybki_zuk: xD życie to cierpienie, typowe dla gimbolibkow
oczywiście, że rozumiem, bo interesowałem się tym tematem jak ty w gimbazie miałeś dwoje z majzy, po prostu antynatalisci to rak środowiska wolnościowego

i jest urojona, bo #!$%@? jest twoja a nie obiektywna baranie xD
  • Odpowiedz
@Detonae: przykro mi ze u ciebie w domu też był problem alkoholowy, że picie wina wieczorem to dla ciebie patologia. Jednego syna alkoholika już wyjaśniłam - ty też idź wreszcie na terapię, bo najciemniej jest pod latarnia. Trzymam kciuki za powodzenie w leczeniu.
  • Odpowiedz
@Detonae: to nie czytaj moich wpisów, kto ci każe? Czarnolistuj i spadaj na drzewo, a nie mnie stałe zaczepiasz i do tego wyzywasz, jak jakas menelica spod monopolu. Sprulas się do mnie personalnie bo nie popieram adopcji dzieci przez homo xd To dopiero trzeba mieć sieczkę z mózgu. I jeszcze jakieś wąty co do diety xd Tak cie boli, że istnieją ludzie, którzy mają inne poglądy niż ty, że musisz
  • Odpowiedz
@Drezv: Ja mam 12 letnia corke, czasami sie zastanawiam czy może uda mi się ją upchnąć w oknie zycia :) Głowa do gory bo gorzej już raczej nie będzie ;)
  • Odpowiedz
@ciemnienie: ALE MUSIAŁO ZABOLEĆ ŻE ZGŁOSIŁAŚ XDDD

Powtórzę raz jeszcze. Nazywasz się prolife, twierdzisz, że masz kręgosłup moralny i jesteś lepsza od innych, ale stosujesz dyskryminację gatunkową i wspierasz śmierć i cierpienie innych żywych stworzeń, więc jesteś hipokrytom, a nie żadnym obrońcom życia. Jesteś jedyną osobą w tej rozmowie co pije, a mnie nazywasz menelicą, nieźle. Próbujesz mnie ośmieszyć, bo nie wybrałam sobie matki, która pije. Brawo, bardzo dorośle. Wyzywać
  • Odpowiedz