Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +93
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Zaid +141
Dla tych, którzy śledzą moje szalone zagranie na rynku kryptowalut – dziś udało się osiągnąć pierwszy kamień milowy: 500 tys. PLN! To oznacza zysk +123% od czerwca 2023.
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Właśnie przed chwilą wróciłem z takiego spotkania w pubie. Siedzieliśmy ze znajomymi przy stoliku i rozmawialiśmy na różne tematy, spoglądając czasem na telewizor, w którym był mecz Ukraina-Anglia. Ogólnie w lokalu większość stanowili mężczyźni, ale w przy jednym stoliku siedziały trzy dziewczyny. Raczej nie były zainteresowane meczem, bo dwie z nich siedziały tyłem do telewizora. Jedna z nich bardzo mi się podobała i czasem patrzyłem na nią. Ona jednak tak była zajęta rozmową z koleżankami, że w ogóle nie rozglądała się po sali i przez cały wieczór nasze spojrzenia się nie spotkały.
Jak niby miałoby wyglądać zapoznanie się z tą dziewczyną? Powinienem podejść do ich stolika i powiedzieć "cześć dziewczyny! czy mogę się przysiąść?" czy raczej polować na nią, gdy szła do baru po kolejne p--o i wtedy zagadać? Ale jak wtedy zacząć rozmowę? "Jesteś bardzo ładna i podobasz mi się, poznajmy się" czy może raczej "jesteś tak śliczna, że nie mogę oderwać od ciebie wzroku"? Trochę sobie teraz żartuję - wiem, że te teksty są creepy, ale podałem akurat takie przykłady, bo mój psychoterapeuta ostatnio mi mówił, żebym w kontaktach z kobietami stawiał na szczerość. Jak więc inaczej zagadać? Nic mi nie przychodzi do głowy.
A tak w ogóle, sam pomysł zaczepiania nieznajomej dziewczyny, tylko dlatego, że ma ładną buzię, wydaje mi się dziwny i podchodzi mi trochę pod jakąś formę molestowania.
Wkurza mnie też to normickie p---------e: nie szukaj dziewczyny, zajmij się swoim życiem i pasjami, a dziewczyna sama się znajdzie. Niby k---a jak?
#kiciochpyta #podrywajzwykopem #rozwojosobistyznormikami #wychodzimyzprzegrywu #przegryw #stulejacontent #tfwnogf
Komentarz usunięty przez autora
@wyjzprz2: To zły pomysł, jeśli już w coś takiego uderzać, to przysiąść się na chama i od razu zacząć jakiś temat.
To jest chyba najlepszy pomysł w takiej sytuacji. Jak zacząć - powiedzieć prawdę, tzn. że siedzisz przy stoliku
@wyjzprz2:
Ewentualne molestowanie jest uzależnione tylko i wyłącznie od Twojej atrakcyjności.
@wyjzprz2: xDDD