Aktywne Wpisy
domkasromka +4
#hotelparadise tak trochę zejście z tematu. Które, akcje najbardziej zapadły wam w pamięć z poprzednich sezonów, zarówno te śmieszne jak i jakieś draki. Mi się właśnie przypomniał fastiwal płaczu w piątym sezonie jak Kuba zaczął płakać, a cała reszta za nim.
Malenaa +18
Jeszcze w czwartek sama proponowała spotkanie na ten tydzień. Szkoda bo sama pisała dużo i na pewno pisało się lepiej niż z jakimiś tinderówkami. Poniedziałek wieczur i humor popsuty ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tinder #podrywajzwykopem
#tinder #podrywajzwykopem
Z góry przepraszam za zapewne debilne pytanie, ale ciężko znaleźć mi jednoznaczną odpowiedź.
Potrzebuje dorobić kluczyk zapasowy do auta z immobilizer poza ASO.
Znalazłem firmę, która jest na rynku od dawna, lecz nigdy nie miałem przyjemności z korzystania z takiej usługi, stąd pytanie: czy przy korzystaniu z takiej usługi podpisuje się jakiś kwit, że zostawiam auto x o numerze rejestracyjnym y czy jak to wygląda?
Z góry dziękuję za info.
#motoryzacja #samochody
Nie podpisujesz nic. Albo przyjeżdżasz na daną godzinę i Ci robia od ręki albo zostawisz i odbierasz zrobione. Czasami wystarczy zostawić sam kluczyk.
Czemu poza aso ? Bywa że ceny mają bardzo konkurnecyjne.
Powiedzieli żeby zostawić auto niedaleko i że to zajmie jakieś 2h, stąd pytanie czy coś się podpisuje, bo trochę słabo oddac kluczyk do auta w pobliżu bez kwitu