Aktywne Wpisy
wedkarzyk +8
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
qew12 +1
Jak weszliście w programowanie? #programowanie #programista15k
Oraz ten człowiek i jak to mówią jego przeciwnicy złodziejska mafia dała ogromne podwaliny pod inwestycje i rozwój polski gdzie to Kaczyński mógł potem szastać kasa na 500 plusy, emerytury, kościoły i inne gówna.
Podwyższenie wieku było ruchem w wykonaniu Tuska jednym z najlepszych reform, no ale Duda to odwrócił.
Nawet z tym nie dilujcie i d--a cicho jak nie macie dowodów na ich złodziejstwo.
Żeby nie było tym ludziom można wiele złych reform, decyzji czy innych spóźnionych ruchów czy zaniedbanych/pominiętych sektorów życia społecznego zarzucić. Ale w porównaniu do pisu to rów Mariański a starlink.
#bekazpisu #neuropa #polityka #bekazprawakow
#4konserwy
@GrochenMochen: i ten covidowy też przejdziemy, ale to nie dzięki rządom tylko dzięki poziomowi rozwoju naszego kraju.
Zobacz sobie nasze ruchy na bezrobociu czy pkb, jesteśmy mniej podatni na duże kryzysy niż jakaś hiszpania czy usa. robimy co innego i tyle i to raczej walka przeciwko decyzjom rządów, chociaz tuskiem było o tyle spoko że oni generelanie nic nie robili to nie mogli
Komentarz usunięty przez autora
@Anhed: nikt nie mówi bo nie dopilnował PiS ale w firmie siedzieli ludzie z PO diluj z tym
@GrochenMochen: 500+ jest z uszczelnienia podatków powównując wpływu
A choćby dlatego, że dał że swojego syna twarz przekrętu dziewięciokrotnie skazanemu za oszustwo, a potem dał się nagrać wraz z całą swoją świtą. Choćby dlatego, że oprócz systematycznego zwiększania ucisku fiskalnego, nie był w stanie przeprowadzić żadnych reform, może oprócz emerytalnej. Choćby dlatego, że pod jego rządami prowadziliśmy politykę "klepania po pleckach", gdzie właściwie nie dysponowaliśmy żadną siłą reprezentującą nasze interesy na zewnątrz,
Tak, tak. Na gdańskim lotnisku po socjologii każdy dostaje robotę xD. Jesteś tak nieogarnięty, że nie rozumiesz nawet zarzutu. Recydywista zatrudnia syna premiera w ogólnopolskiej piramidce finansowej i chwali się tym innym kryminalistom, a służby nie tylko nie umiały ochronić szarego obywatela przed 9krotnie skazanym za oszustwa, ale nawet były na tyle nieudolne (od skompromitowanej prokuratury, przez ABW, KNF, po ULC). Nie rozśmieszaj mnie, synek.
PS. A z tym
Patrząc po nicku wkraczałeś w dorosłość gdy PO przegrało z PiSem, więc sobie daruj wycieczki osobiste, spójrz głęboko w lustro, wybacz sobie, że dałeś sobie wmówić, że "peło kradło" i porównaj na trzeźwo obydwa rządy.
Ty naprawdę masz taką pustkę między uszami? Jaki parasol ochronny? Tusk dał wykorzystać swego syna jako twarz przekrętu nie dlatego, że uważał to za niemoralne (xD robotę na zarządzanym przez miasto lotnisku, tudzież wakat w sponsorowanej przez rząd GW - nie było problemu) tylko dlatego, że kompletnie nie radził sobie z kontrolowaniem służb.
Nie ma to żadnego znaczenia, ale w dorosłość wkraczałem, gdy Polska wchodziła do UE. Głosowałem nawet