Wpis z mikrobloga

@dabiziom nie wiem jak to liczysz, ale przy rozwiązaniu umowy, gdy masz(dla uproszczenia)20 dni urlopu niewykorzystanego to zamiast jednej pensji za ten miesiąc dostaniesz dwie. Czy takie nieopłacalne? Dla każdego inaczej.
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Elnath: nie wiem jak ty - ja mam rocznie ponad 200h urlopu + dodatkowe dni od pracodawcy, opieki na dziecko itp i tak, mi to pomaga uniknąć kolejnego wypalenia - bez żadnej magii ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:

Oczywiście codzienny work-life balance jest super ważny, zdaje sobie tez sprawę, że u każdego to może wyglądać inaczej
@imajoke: @powaznyczlowiek: firma ekwiwalent może wypłacić tylko w jednym przypadku. Kiedy kończy się stosunek pracy i nie możesz odebrać przysługującego urlopu. W każdym innym przypadku urlop jest niezamienialny na pieniądze. Więc jeśli jest taka sytuacja to znaczy, że w papierach wpisali, że pracownik był na urlopie mimo, że był w pracy.
@powaznyczlowiek pracuje 8 h dziennie na zlecenie nie mam urlopu, 5 h nadgodzin dziennie bezpłatnie bo moje życie to porażka to wolę pracować niz siedzieć i myśleć o swoim głupim życiu, nie mam dzieci, ale na Twoje 500+ do gówniakow sie dokładam. Nikt mi nigdy nic nie dał, w niczym nie jestem dobry, w sumie to czekam na śmierć, wtedy odpocznę.