Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 98
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Vastusia: ja to żonie mówię by się właśnie nie malowała, bo wygląda świetnie i bez makijażu, a robienie sobie tapety to strata czasu, pieniędzy i wyniszczanie sobie skóry

No ale mam ładną żonę, może on gdzieś tam ukrywa, że nie podobasz mu się bez makijażu i wymusza na tobie malowanie ( ͡° ͜ʖ ͡°). Tylko pozdro dla takiego związku, gdzie jedna połówka nie akceptuje drugiej.
  • Odpowiedz
@Lardor: @Vastusia: no wiesz jesli wyglada jak paszczur to ma do tego prawo, moze poznali sie gdy byla umalowana i spotykali sie rowniez byl retusz, po czasie poczula sie juz pewnie i komfortowo i przestala sie malowac a tu zonk, inna kobieta... tak sie nie robi! Facet na pierwszej randce powinien zmyc kobiecie makijaz bo to oszustwo! Faceci nie maja takich mozliwosci i kobieta widzi jak na dloni
  • Odpowiedz
@Vastusia: No tutaj ewidentnie jego wina, choć raczej nie rozwiążesz tego awanturą, bo problem jest głębszy, nie odpowiada mu twój wygląd i stanowi to dla niego jakiś tam problem, że jesteś akceptowalna w makijażu, ale bez już nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Vastusia: To nie chodzi o to kto miał rację, ale o jakieś przekonania błędne. Przykra sytuacja, mam nadzieję, że pogadacie i powiesz jak się z tym czułaś, bo to na pewno niemiłe uczucie. A u chłopaka jakiś wyczuwam wstyd, bo jemu to nic nie robiło osobno, ale przed znajomymi już był problem...do wyciągnięcia z czego to wynika.
  • Odpowiedz
@Lardor: chyba ze codzinnie rano zanim on wstanie leci do lazienki sie malowac, "oj oj nie patrz na mnie ja nie umalowana", makeup u kobiet to zwykle oszukiwanie i naginanie rzeczywistosci, jak by facet chodzil w gorsecie i z implantem fiuta w butach na koturnie zeby miec 190cm
  • Odpowiedz
@Felixu:

dlatego połykaj

sugerujesz, że od niepołykania można zaciążyć? To by wiele tłumaczyło dlaczego mi to się okres nawet nie spóźnia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz