Wpis z mikrobloga

krutka piłka: poproszę zajebisty film z lat 80-90. mam dość zawodzenia się na filmach, które wybieram na netflixie/hbo. wszystko jedno jaki gatunek, ale jak coś to najbardziej lubię horrory/thrillery. mogą być też klasyki, bo jestem analfabetą filmowym
#film #horror
  • 86
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@MagnusMaximus69: American History X, Prawdziwy Romans, Siedem, Kolekcjoner Kości, Gra, Inni, Wichry Namiętności, Wściekłe Psy, Powrót do Przyszłości, Predator, Rambo I, Pulp Fiction, Desperado, Jackie Brown, Shaft, Diamentowa Afera, Siedem Lat w Tybecie, Indiana Jones (trylogia z lat 80.), Jurassic Park, Wodny Świat, Braveheart, Robin Hood Książę Złodziei, Szklana Pułapka, Dracula, Blade Wieczny Łowca, Wywiad z Wampirem
  • Odpowiedz
Źródło (posrane to było)

@swinka_morska: mówisz o The Fountain z 2006? Tu opis jest posrany :) Na moje oko to jest jedna i ta sama historia natomiast rozgrywająca się na trzech płaszczyznach. Pierwsza to Książka pisana przez Isabel, w której jej mąż jest w skrócie mocno męski, druga to dzień obecny, a trzecia to psychika Tomasa mierzącego się z utratą żony. Muzyka puszczana przy scenie "podróży w kosmosie" ma tytuł
  • Odpowiedz