Aktywne Wpisy
zdarza mi się podejmować nierozsądne decyzje finansowe, ale potem słyszę, że ktoś robi wesele za 80k z którego nawet połowa się nie zwróciła.
no ale musi być z pompą, DJ radiowy za 8k żeby sąsiedzi widzieli xD
To trzeba mieć coś z deklem
no ale musi być z pompą, DJ radiowy za 8k żeby sąsiedzi widzieli xD
To trzeba mieć coś z deklem
#praca #integracja #warszawa #programowanie #programista15k
Za dwa tygodnie mamy zjazd naszego polskiego oddziału. Macie może jakiś fajny pomysł co zrobić w ramach integracji? Kręgle? Billard? Trochę to jest oklepane -_-
Za dwa tygodnie mamy zjazd naszego polskiego oddziału. Macie może jakiś fajny pomysł co zrobić w ramach integracji? Kręgle? Billard? Trochę to jest oklepane -_-
#rower
@trackEvent: rozumiem profesjonalistów, ale tak z czystej ciekawości o jakich stratach jest mowa?
Jeśli chodzi o rowery bardziej "sportowe" to, podczas dużej ulewy ich posiadanie nie wiele już zmieni.
A przelotnmi deszczami nikt się nie przejmuje bo większość ludzi jeździ w szybkoschnących ciuchach.
https://www.renehersecycles.com/myth-3-fenders-slow-you-down/
Testow z tymi tanimi nad kolem pod rama nie widze.
Ja natomiast nie posiadam blotnikow bo po deszczu nie jezdze, jak mnie zlapie to rzadko, ale wtedy i tak caly mokry. Zbedny dodatek dla mnie, tak samo jak nozka.
Rower lepiej wygląda ale jedna kałuża i jedziesz resztę drogi mokry. A w deszczu jest po prostu bezpieczniej.
Ja mam dość krótkie błotniki i załatwiony temat.