Wpis z mikrobloga

Zauważyłem że kobiety strasznie obniżyły swoje wymagania na przestrzeni kilkunastu lat.Wystarczy zapytać kogoś starszego i powie że o kobietę to trzeba była się starać latami.A teraz dla kobiet jest ważne tylko aby miały z kim pogadać.Wniosek mam taki po konsultacjach z kobietami w realu i na wykopie.I głównym problemem w związkwach jest brak porozumienia gdyż mężczyźni patrzą tylko na wygląd i traktują kobiety jako obiekt seksualny a kobiety wolą spędzić miło czas.

#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #blackpill #bluepill #takaprawda #rozowepaski
  • 27
@S__a69: > co do tindera to wygoogluj "opinie na temat tindera", ja na przyikład przeczytałam ksiązkę tej Jedrusik, jak byłam przeziębiona w Stanach i na ambitniejsze lektury nie miałam zwyczajnie siły - z portretu osób z którymi się tam spotykała wyłania się obraz osoby pod tytułem " sam nie wiem o ch#$ mi w życiu chodzi". ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opinia Ori1 która potwierdza to co napisałem
@przegro_pisarz Bo to kobieta, kobiety w fantazjowaniu sa duzo lepsze od mężczyzn, wystarczy posłuchać różnych kobiet jak opisza to samo wydarzenie. Kobiety żyją w wyidealizowanym świecie od urodzenia, jakbys mial córkę albo kogoś kto ma to byś zobaczył jak sie chowa różowe paski, one w tym dorastają i jeśli nie zweryfikują swoich poglądów odpowiednio wcześnie to maja mega problem z partnerami
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
.A teraz dla kobiet jest ważne tylko aby miały z kim pogadać.

@przegro_pisarz: owszem, większość chce tylko pogadać. Na żonę, matkę, kochankę - nie mają ani umiejętności ani chęci.