Aktywne Wpisy

ciemny_kolor +23
Nigdy nie jadłem w KFC, dla mnie od zawsze numerem 1 był McDonald jeśli chodzi o fastfood ale ostatnio mnie tak zawodzili że się skusiłem na siwego brodacza i już chyba nigdy nie wejdę do tych klaunów z maka. Zwykły zinger 100x lepszy od drwala (czy w ogóle wszystkich kanapek z maka). Kurczak faktycznie jest kurczakiem, a nie jakąś papką, minusem tylko to że skrzydełka małe. No ale podwójny zinger, skrzydełka i

źródło: temp_file207856801175134109
Pobierz
-Propublicobono +198

źródło: GfVrGtfXYAEZfUI
Pobierz
Siemanko mirki, sprawa jest prosta jestem z okolic + - Szczecina, zachodniopomorskie, jest ktoś za granica a konkretnie w niemczech, gdzieś gdzie może polecić wyjazd do jakiejś sensownej roboty, gdzieś gdzie będzie się pracowało, ale i wynagrodzenie będzie do tego adekwatne, myslalem nad Wykonczeniowka w Frankfurcie nad Menem, albo nad pociągami w Krefeld w fabryce siemens, ma ktoś doświadczenie z tym, a moze jest tutaj ktoś, kto juz jest w fajnej robocie gdzie fajnie zarabia, a i potrzebują kogoś ? ODRAZU mówię ze śmieszne magazyny za psi hajs odpadają, jade zapier**ac na budowie, albo przy pociągach, i Dycha minimum musi byc przywożona, a jest to do zrobienia, widzę po swoich znajomych, aż zaluje ze dopiero teraz mnie wzięło za wyjazd do DE
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora