Aktywne Wpisy
perfidnyplan +117
Ej, macie tak czasem, że nagle dopada Was takie totalne WTF odnośnie wszystkiego? Siedzę sobie na ławce w parku, zajadam hot-doga i nagle do głowy wchodzi myśl: co to w ogóle jest? Co to jest ten świat? Jak to możliwe, że tu żyjemy? Dlaczego jest coś, a nie ma nic?
Wczoraj na przykład, idę po bułki do sklepu, a tu nagle BAM! Po co jest ten świat? Jaki on ma cel? Gdzie
Wczoraj na przykład, idę po bułki do sklepu, a tu nagle BAM! Po co jest ten świat? Jaki on ma cel? Gdzie
Gupiutki +54
mało współczesnych młodych ludzi nie posiada tatuażu xD, #!$%@? to jest mega dziwne xd
Zerwałem kontakt z byłą, myślałem że będę przybity a tu ##!$%@? zero stresu zmartwien i innych negatywów. Hello World!
Jest w tym trochę racji, aktualnie przenoszę się do Warszawy na studia, wiec będzie szansa, zeby raz na zawsze o niej zapomniec i ewentualnie poznać kogoś innego. Powiem ci, ze ja tez, te 3 lata temu dosyć powaznie #!$%@? sprawę, chcialem to naprawić, ale nie wyszło. Przez ten czas mialem jeszcze 2 dziewczyny(jedna na #!$%@? trochę, zeby odreagować po zerwaniu xD),
Kazdemu sie zdarzy, zgodzisz sie ze mna prawda?:D ja jestem niestety kilka mieszkow po i slabo mi idzie "zwiazkowanie" winc postanowilem sie skupic na studiowaniu i spelnianiu pasji. A reszta sama przyjdzie.
Kazdemu sie zdarzy, zgodzisz sie ze mna prawda?:D ja jestem niestety kilka mieszkow po i slabo mi idzie "zwiazkowanie" winc postanowilem sie skupic na studiowaniu i spelnianiu pasji. A reszta sama przyjdzie.
Ja sie zeszlem z moja po roku, da sie. Jesli wiesz ze to jes TA i ona tez jest przychylna (czujesz to) to trzeba sie starac i bedziecie znowu razem.
Ja wyszedlem z friendzone z byla
@Owlosione_kolano: #!$%@? syndrom ;) dobry człowiek jesteś (maturzystka)
@werian89: a jak u was wygladalo ponowne schodzenie sie?;)
Bylem caly rok i czulem sie jak kobieta w nieustajacym okresie, bo raz o niej caly czas myslem i bylem szczesliwy a raz np. nie miala ochoty ze mna gadac i olewala mnie to czulem sie tak ze sobie powtarzalem "a #!$%@?, koncze z tym". Nie mniej jednak ciagle utrzymywalimy kontakt. W miedzy czasie ja poznalem jedna kolezanke nowa, kiedy jej o tym poiedzialem w trakcie rozmowy tel. to
Odpisalem wyzej
Zastanawiam sie, czy nie wyjdziemy lepiej jak zainwestujemy w konsole i gta5? Profit! #gta5 :D
@ktoskomuscos:
No mialem takie obiekcje, ze lece w #!$%@? i wogole to co ja "#!$%@?". Nie mniej jednak wydaje mi sie z bylem (jestem) tak przywiazany do tej kobiety, tak jestesmy do siebie podobni charakterami, ze innej opcji nie bylo, postawilem wszystko na 1 karte. Honor postanowilem schowac gleboko, bo sa to tylko frazesy dla samcow alfa, ktorym nigdy nie bylem i nie bede. Nie powiem ze honor nie jest nic warty, bo jest, ale czasami nie ma co sie pchac w takie rzeczy, bo mozna
@Werian89: No my do siebie w ogóle nie pasowaliśmy, dwa różne bieguny a mimo to byliśmy razem bo było nam ze sobą dobrze, do czasu
Co do GTA to zatrzymałem się na Vice City ;D