Aktywne Wpisy

OCIEBATON +439
Jak co roku pewna cześć społeczeństwa oburzona na billboardy "Pokonajmy to zło" xD
Dziwnym trafem pisowcy uznali ze to oni są złem
Ahh jaki piękny dzień dzisiaj
Do
Dziwnym trafem pisowcy uznali ze to oni są złem
Ahh jaki piękny dzień dzisiaj
Do

Goronco +1420
Jak co roku!
Wpłacę 0,1gr za każdego plusa pod tym wpisem. Oczywiście załączę potwierdzenie przelewu.
Do końca świata i jeden dzień dłużej!
#wosp
Wpłacę 0,1gr za każdego plusa pod tym wpisem. Oczywiście załączę potwierdzenie przelewu.
Do końca świata i jeden dzień dłużej!
#wosp
Chyba się skończe. Wszystko mnie boli.
- zerowe chęci do życia, codzienne myśli samobójcze (mocno w skrócie)
- tak - 0 motywacji
- nerwobóle
- słaba praca po studiach na zleceniu + teraz obniżka wypłaty co dodatkowo działa na psychikę...
- brak miejsca dla mnie w domu - siostra urodziła 2 dzieci i wraz z mężem zajmują całą kondygnację domu, która została zrobiona za kredyt rodziców (mimo, że sami razem mają z 8000 dochodów i wiecznie wydają na bzdury)
- muszę uciekać z domu, jak ja nawet z łóżka nie potrafię zejść. W weekendy leżę prawie cały dzień, wstaję na chwilę wieczorem
- niekontrolowana agresja w stosunku do rodziców
- nigdy nikogo nie miałem
- nie mam nigdzie wsparcia, nie mam z kim porozmawiać o problemach
Chyba tacy ludzie się chodzą wyhuśtać
#depresja #zalesie #przegryw #samobojstwo #rodzina #pracbaza
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60d6fd44687918000a21637f
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
źródło: comment_1624711114r9E8cZfNeT2199P6s0STNt.jpg
Pobierz@RandomowyTyp: Tak, to kosztowne. I zajmuje trochę czasu. Ja mogę stwierdzić, że po pół roku intensywnej pracy nad sobą połowę swoich problemów mogę skreślić i poznałem naturę problemów z którymi się zmagałem.
Jeśli po dwóch dniach rzuciłeś leki przepisane przez psychiatrę bo taką miałeś zachciankę, to znaczy że zmarnowałeś jego czas i nie dałeś mu działać, choć chciał Ci pomóc.
@cor1sto: Tak, to to. Same leki nie wierzę, że pomogą.