Aktywne Wpisy

obszarnik +90
Bardzo spodobało mi się wczorajsze zesrańsko części ludzi spod tagu #polskieonuce o to, że podróżnik z kanału Jak To Daleko odwiedza Białoruś. Gościu od lat odwiedza niebezpieczne kraje, gdzie prawie każdy z was bałby się postawić stopę. I nie jest to nic dziwnego, ale on tam jedzie i pokazuje te kraje takimi jakimi są, pokazuje miasta takie, jak faktycznie wyglądają i rozmawia z lokalnymi ludźmi.
Koleś był choćby w Iraku,
Koleś był choćby w Iraku,
źródło: Obrazek
Pobierz
CzasemBiegam +232
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: comment_16246457387y2Gs5KZQZ9QsdCHdhmO97.jpg
Pobierz@WstretnyOwsik: nienawidzę Lostów za to jak się skończył ten serial - do tej pory nie potrafię zrozumieć o co tam chodziło i czemu w tak ciekawą historię ktoś postanowił wplątać takie rzeczy jak jakieś podróżowanie w czasie i inne p--------y... a zapowiadał się zajebiście, ahhh mogłem skończyć na pierwszym sezonie jak bodajże znaleźli ten bunkier gdzie wpisywali cyfry ( ͡° ʖ
Jasne, symboliki jest dużo. Na przykład Jacob jest tkającym los, ale jednak człowiekiem niepozbawionym wad. Trochę jak Jezus. Wyspa jest źródłem życia wszystkich ludzi. Nazwisko Jacka to pasterz, Johna to nazwisko filozofa, twórcy empiryzmu. Można by tak wymieniać długo, a za pierwszym razem nie jest możliwe wyłapać wszystko
Jak ktoś wspomniał, ten serial był chyba jednym z pierwszych który zawiódł na koniec i ostatnie sezony oglądało się na siłę, potem czytanie teorii na lost Hatak :)
@AllOver: co ciekawe dopiero przy oglądaniu kilka lat temu okazało się że są jakieś dodatkowe odcinki które coś wyjaśniają (ale linki już nie działają) do tego jakaś strona internetowa