Aktywne Wpisy
Natalia-_- +167
Chciałam niejako poruszyć temat tego wywiadu. Ogólne nie chciałam już nic pisać o wyborach, ale kurczę przesłuchałam wywiad z kobieta z konfederacji.
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Radek41 +690
Odnoszę wrażenie, że ogromnej większości ludzi, istnieje gejów kompletnie nie interesuje. Odnoszę także wrażenie, że jest to jedna z większych frustracji jaka może geja spotkać.
@venividi:
Komentarz usunięty przez moderatora
@kryptonim_putas: To przestań czytać prawacki syf na wykopie i zmienisz swoje wrażenie
Nie utrzymuje już kontaktu z tą osobą.
no, ale jak ktoś postrzega istnienie osób innej orientacji od siebie jako propagandę to xD
tysiące filmów, piosenek, ballad, książek powstaje codziennie o miłości między kobietą i mężczyzną i nic nie mówisz, a jak powstanie jedno dzieło, które uwzględnia miłość dwóch osób jednej płci to hurr durr
Dobre goje, "propaganda LGBT", "ideologia LGBT" - fajne terminy nieistniejące poza oblężoną twierdzą.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Ideologia_LGBT
Dajcie mi po prostu żyć w tym zasranym kraju. Chciałbym nie słyszeć co chwilę "pedał" albo jakichś gróźb pod moim adresem tylko dlatego, że chcę potrzymać drugą osobę za rękę.
Ja nawet żadnych dzieci nie chcę adoptować, wystarczy mi formalizacja związku i brak opresji z każdej strony.
Przestańcie utożsamiać kilka wystąpień publicznych
Chodzą ze święconką i na pasterkę raz do roku, bo to jest dla nich normalne, podobnie jak ksiądz pedofil i ministrant.
No i oczywiście musiałeś wrzucić wszystkich do jednego worka. Po co ich do cholery prowokujesz jeszcze bardziej? Jaki jest w tym cel?
@theicecold: ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
@kryptonim_putas: Ale ja się nie odniosłem do "ogromnej większości ludzi", tylko do patoprawaków. Ludzi tak żywo zaangażowanych w społeczność LGBT, że stali się jej największymi propagatorami w Polsce.
Masz wyżej sławne pch24, polecam przeglądnąć bo mają więcej artykułów o LGBT niż queer.pl
Z resztą z tą "ogromną większością ludzi" to bym się tak nie zapędzał. Gdyby im gej nie przeszkadzał,
@venividi: Bzdura. Moja babcia pracowała i dostawała wypłatę tak samo jak mój dziadek. Co kilkadziesiąt lat temu było nie tak z kobietami?
@ohui: Co Ty dajesz. Homoseksualiści w normalnych krajach nie mają żadnych ograniczeń, jednie w post-komunie. Słyszałeś o starożytnej Grecji? Tam geje piastowali najwyższe stanowiska, służyli w armii, a praktyki homoseksualne były akceptowane.
Nie bardzo wiem z czym prowadzisz polemikę. Oczywiście że chodzi
Konserwa: czy to homopropaganda?
Ciekawe, czy jak murzyni chcieli równych praw to konserwy też mówiły, że to komunizm i propaganda xD
odnoszę wrażenie, że ludzi, którzy nic do gejów nie mają, po prostu irytuje mania politycznej poprawności. W kulturę, nawet tę niską, tematy mniejszości wpieprza się dosłownie wszędzie i bez jakiegokolwiek poczucia smaku. Od przejętej przez Amerykanów F1, przez stadiony, po seriale dla kur domowych. Podejrzewam, że to OP miał na myśli wstawiając tu tego mema. W czasach stalinizmu, nawet przewodnik po roślinach pastewnych musiał posiadać odniesienia do teorii Marksizmu i
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Taki termin nie istnieje, nie rozumiecie? Na wikipedii ktoś nawet tak napisał, to dowód ostateczny i ch00j wam do tego, że nawet nie spróbował takiej tezy nijak uargumentować!!!111
I wy chcecie być traktowani poważnie...
@theicecold: