Wpis z mikrobloga

@bocian82: beka z używania słowa "propaganda" odnośnie orientacji seksualnej, zupełnie tak jakby dało się kogoś nakłonić do zmiany orientacji

no, ale jak ktoś postrzega istnienie osób innej orientacji od siebie jako propagandę to xD
tysiące filmów, piosenek, ballad, książek powstaje codziennie o miłości między kobietą i mężczyzną i nic nie mówisz, a jak powstanie jedno dzieło, które uwzględnia miłość dwóch osób jednej płci to hurr durr
@bocian82: ja #!$%@?ę, ten post...

Dobre goje, "propaganda LGBT", "ideologia LGBT" - fajne terminy nieistniejące poza oblężoną twierdzą.

https://pl.wikipedia.org/wiki/Ideologia_LGBT

Dajcie mi po prostu żyć w tym zasranym kraju. Chciałbym nie słyszeć co chwilę "pedał" albo jakichś gróźb pod moim adresem tylko dlatego, że chcę potrzymać drugą osobę za rękę.

Ja nawet żadnych dzieci nie chcę adoptować, wystarczy mi formalizacja związku i brak opresji z każdej strony.

Przestańcie utożsamiać kilka wystąpień publicznych
Pobierz theicecold - @bocian82: ja #!$%@?ę, ten post...

Dobre goje, "propaganda LGBT", "id...
źródło: comment_1624516602V5ENB5GgMKZhd6y99ibOEv.jpg
@venividi no katolickie mentalne średniowiecze, zwalcza to czego nie zna i to co nie wpisuje się w kanon normalności niedorozwiniętego umysłu.
Chodzą ze święconką i na pasterkę raz do roku, bo to jest dla nich normalne, podobnie jak ksiądz pedofil i ministrant.
@P3tro: a Wy z kolei przestańcie prowadzić tę wielce oświeconą szyderę. Niech każdy kultywuje tradycje jakie chce, byleby były nieszkodliwe.

bo to jest dla nich normalne, podobnie jak ksiądz pedofil i ministrant.

No i oczywiście musiałeś wrzucić wszystkich do jednego worka. Po co ich do cholery prowokujesz jeszcze bardziej? Jaki jest w tym cel?
Odnoszę wrażenie, że ogromnej większości ludzi, istnieje gejów kompletnie nie interesuje

@kryptonim_putas: Ale ja się nie odniosłem do "ogromnej większości ludzi", tylko do patoprawaków. Ludzi tak żywo zaangażowanych w społeczność LGBT, że stali się jej największymi propagatorami w Polsce.

Masz wyżej sławne pch24, polecam przeglądnąć bo mają więcej artykułów o LGBT niż queer.pl

Z resztą z tą "ogromną większością ludzi" to bym się tak nie zapędzał. Gdyby im gej nie przeszkadzał,
@venividi: Co ty dajesz. W normalnych krajach czarni nie mieli i nie mają żadnych ograniczeń. Jedynie w post-niewolniczych ograniczenia mieli ale byli niewolnicy bo ich status prawny był nie jasny. Słyszałeś np. o saracenach? Byli to czarni prosto z afryki którzy piasowali wysokie stanowiska na półwyspie iberyjskim. Tak samo kobiety? Już 5 tyś lat p.n.e bywały nawet władcami wielkich mocarstw więc jaka pierwsza kobieta/czarny na kierowniczym stanowisku xD
Co ty dajesz. W normalnych krajach czarni nie mieli i nie mają żadnych ograniczeń. Jedynie w post-niewolniczych ograniczenia mieli ale byli niewolnicy bo ich status prawny był nie jasny.

@ohui: Co Ty dajesz. Homoseksualiści w normalnych krajach nie mają żadnych ograniczeń, jednie w post-komunie. Słyszałeś o starożytnej Grecji? Tam geje piastowali najwyższe stanowiska, służyli w armii, a praktyki homoseksualne były akceptowane.

Nie bardzo wiem z czym prowadzisz polemikę. Oczywiście że chodzi
@venividi:

odnoszę wrażenie, że ludzi, którzy nic do gejów nie mają, po prostu irytuje mania politycznej poprawności. W kulturę, nawet tę niską, tematy mniejszości wpieprza się dosłownie wszędzie i bez jakiegokolwiek poczucia smaku. Od przejętej przez Amerykanów F1, przez stadiony, po seriale dla kur domowych. Podejrzewam, że to OP miał na myśli wstawiając tu tego mema. W czasach stalinizmu, nawet przewodnik po roślinach pastewnych musiał posiadać odniesienia do teorii Marksizmu i
@venividi: Ze stwierdzeniami "pierwszy czarny/kobieta na kierowniczym stanowisku" które to jest nieprawdziwe i może wprowadzać w błąd tworząc przeświadczenie o wszechobecnym i odwiecznym rasiźmie i seksiźmie. Nawet wziąwszy kraje o które Ci chodzi i współczesną historię.
ja #!$%@?ę, ten post...

Dobre goje, "propaganda LGBT", "ideologia LGBT" - fajne terminy nieistniejące poza oblężoną twierdzą.

https://pl.wikipedia.org/wiki/Ideologia_LGBT

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Taki termin nie istnieje, nie rozumiecie? Na wikipedii ktoś nawet tak napisał, to dowód ostateczny i ch00j wam do tego, że nawet nie spróbował takiej tezy nijak uargumentować!!!111

I wy chcecie być traktowani poważnie...

@theicecold: