Aktywne Wpisy
lyncz +183
TL;DR:
Pamiętacie moją nówkę sztukę Konę, która zdechła po 700 km, a krakowskie ASO potrzebowało 2 tygodni na ściągnięcie akumulatora? Dziś rano zadzwonili: "Naprawione, można odbierać!". Urwałem się z roboty, przedzierałem przez zakorkowany Kraków ponad godzinę. Odbieram auto, wyjeżdżam za bramę serwisu i... na deskę wjeżdża czerwona ikona braku ładowania xD. Wrócili do punktu wyjścia. Rzuciłem im kluczykami na blat, zrównałem ich procedury z ziemią i zostawiłem tam ten złom.
Wersja dla koneserów korpo-absurdu:
Mirki,
Pamiętacie moją nówkę sztukę Konę, która zdechła po 700 km, a krakowskie ASO potrzebowało 2 tygodni na ściągnięcie akumulatora? Dziś rano zadzwonili: "Naprawione, można odbierać!". Urwałem się z roboty, przedzierałem przez zakorkowany Kraków ponad godzinę. Odbieram auto, wyjeżdżam za bramę serwisu i... na deskę wjeżdża czerwona ikona braku ładowania xD. Wrócili do punktu wyjścia. Rzuciłem im kluczykami na blat, zrównałem ich procedury z ziemią i zostawiłem tam ten złom.
Wersja dla koneserów korpo-absurdu:
Mirki,

dariusz44 +62
#gielda
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.

#mecz
źródło: comment_1624492765p6wWZHgZ32ClM4MQ8EfIHP.jpg
PobierzTym bardziej szkoda bo jednak taki Pandev wiedział na co się pisze, a Lewy miał nadzieję. Mógł dojść do ćwierćfinału. Niestety gra głównie z ogórkami aspirującymi do najlepszych.
Jak patrzę na to zdjęcie co OP wstawił to jednak myśl, że to jego ostatni turniej przeważyła.
@CzekamNaDnie: FIFA uszczelniła proceder podkupowania piłkarzy
@wicked93: Przecież mało kto był krytykowany bardziej niż Morata. Było wiele głosów, że powinien się pożegnać z reprezntacją. W jego obronie stanął ich selekcjoner. Jeżeli piszesz o meczu z Polską, to zdobył tam jedyną bramkę dla hiszpanów więc mimo wszystko na jakieś podziękowania zasłużył.
@Marcinx1: Ja mam nadzieję, że więcej, ale będzie musiał zrezygnować z gry w kadrze jak chce sobie karierę wydłużyć. Nic mu ta kadra nie daje. Oby miał takie plany po MŚ w przyszły roku. Mam tylko nadzieję, że dupę ma twardą bo janusze na niego wiadro pomyj wyleją: "dla Polski to nie gra, ale dla
Morata po meczu ze Szwecją zostal wygwizdany, więc też nie robiłbym z Hiszpanow jakiegoś wzoru do naśladowania :)
@Sebastian_II_Mordeczka: optymista z ciebie jeżeli myślisz, że będą lepsi niż 36 letni Lewandowski ;) Wg mnie to jedyna kwestia czy dalej będzie mu się chciało