Aktywne Wpisy

majnazwyczajna +53
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Janusz_Lubikwasa +77
#wroclaw
Pozdrawiam kierowców, ja dzisiaj auto zostawiłem w domu.
Byle 10cm śniegu spadło, a miasto sparaliżowane. Drogi nieodśnieżone, to kierowcy jadą 20 km/h i tworza się kilometrowe korki.
Ale wydajmy kolejne 10 mln zł na Śląsk, bo przecież gdybyśmy zrobili to na utrzymanie miasta to byłoby to trwonienie pieniędzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pozdrawiam kierowców, ja dzisiaj auto zostawiłem w domu.
Byle 10cm śniegu spadło, a miasto sparaliżowane. Drogi nieodśnieżone, to kierowcy jadą 20 km/h i tworza się kilometrowe korki.
Ale wydajmy kolejne 10 mln zł na Śląsk, bo przecież gdybyśmy zrobili to na utrzymanie miasta to byłoby to trwonienie pieniędzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#mecz
źródło: comment_1624492765p6wWZHgZ32ClM4MQ8EfIHP.jpg
PobierzTym bardziej szkoda bo jednak taki Pandev wiedział na co się pisze, a Lewy miał nadzieję. Mógł dojść do ćwierćfinału. Niestety gra głównie z ogórkami aspirującymi do najlepszych.
Jak patrzę na to zdjęcie co OP wstawił to jednak myśl, że to jego ostatni turniej przeważyła.
@CzekamNaDnie: FIFA uszczelniła proceder podkupowania piłkarzy
@wicked93: Przecież mało kto był krytykowany bardziej niż Morata. Było wiele głosów, że powinien się pożegnać z reprezntacją. W jego obronie stanął ich selekcjoner. Jeżeli piszesz o meczu z Polską, to zdobył tam jedyną bramkę dla hiszpanów więc mimo wszystko na jakieś podziękowania zasłużył.
@Marcinx1: Ja mam nadzieję, że więcej, ale będzie musiał zrezygnować z gry w kadrze jak chce sobie karierę wydłużyć. Nic mu ta kadra nie daje. Oby miał takie plany po MŚ w przyszły roku. Mam tylko nadzieję, że dupę ma twardą bo janusze na niego wiadro pomyj wyleją: "dla Polski to nie gra, ale dla
Morata po meczu ze Szwecją zostal wygwizdany, więc też nie robiłbym z Hiszpanow jakiegoś wzoru do naśladowania :)
@Sebastian_II_Mordeczka: optymista z ciebie jeżeli myślisz, że będą lepsi niż 36 letni Lewandowski ;) Wg mnie to jedyna kwestia czy dalej będzie mu się chciało