Wpis z mikrobloga

Kupalnocka nastała! Dziewczyna chłopca szukała. Wianeczek piękny uwiła. I w zimną wodę rzuciła.

Dzisiaj mamy [Noc Kupały](https://pl.wikipedia.org/wiki/Noc_Kupały), słowiańskie święto ognia, wody, słońca, księżyca, urodzaju, płodności, radości i miłości. Kolejny raz uświadamiam sobie, że w całym naszym życiu chodzi tylko o seks. Bo czymże innym jest płodność, radość i miłość?

To święto zostało wymyślone chyba głównie w celach seksualnych. Przecież nawet w tej szopce z chodzeniem po lesie i szukaniem "kwiatu paproci" tak naprawdę chodzi o to, żeby młodzi mogli prawie na legalu uprawiać seks. Ciekaw jestem, jaki wówczas był wiek inicjacji seksualnej...

Smutne jest to, że nigdy nie zaznałem miłości, a seks uprawiałem tylko dwa razy w życiu, i w dodatku musiałem za to zapłacić (pierwsza wizyta, druga wizyta).

Radości z życia właściwie też już nie mam. Bo co to za życie w samotności... Wydawanie pieniędzy na różne zabawki typu klocki lego, zdalnie sterowane samochody, konsole do gier, drogie zegarki, nowe telefony? A na co to komu?

Zastanawiam się, czy gdybym żył w przedchrześcijańskiej Polsce, to czy jakaś dziewczyna dałaby mi szansę, czy może jednak moja polacka morda, niski poziom testosteronu, introwertyzm i nieśmiałość spowodowałyby, że nawet wtedy byłbym ostatni w kolejce do reprodukcji. A może wtedy hipergamia kobiet była mniejsza niż dzisiaj? Nie było internetu i tindera, więc miały mniejszy wybór. Wiadomo, że wioskowy czy plemienny chad zgarniał najlepsze dupeczki, ale przecież ja wcale nie marzę o jakiejś super lasce 9/10. Zupełnie by mi wystarczyła jakaś szara myszka 5/10.

#przegryw #stulejacontent #feels #tfwnogf #foreveralone
wyjzprz2 - > Kupalnocka nastała! Dziewczyna chłopca szukała. Wianeczek piękny uwiła. ...

źródło: comment_1624307927QMC6jKJoU8hm3waTuwsabT.jpg

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
@wyjzprz2: to było jedno święto na którym można było podupczyć, potem wracało się do zap***dalania w polu.

Chyba masz świadomość, że w "tamtych czasach" dzieci robiło się po to, by ktoś robił w gospodarstwie za darmo?
  • Odpowiedz