Aktywne Wpisy
daeun +216
W tym wpisie wrzucamy wszystkie kobiece RED FLAGI dyskwalifikujące je jako potencjalne partnerki, matki czy małżonki. Ja zaczynam
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
restofme +1032
Napisałem ten komentarz pod znaleziskiem 44-latek spędził niemal dobę na SOR-ze. Był po udarze i trafił na laryngologię.
Ktoś zasugerował że dobrze go tu wrzucić.
To ja coś z życia. Historia taka jak tu. Udar SOR itp. Długo będzie ale mam nadzieję że coś wniosę.
Jak się ogarnąłem to przez moment pisałem coś na Mirko
Chce Wam opowiedzieć swoją historię trochę terapeutycznie a trochę Wam ku przestrodze.
Nie chce pisać o szpitalach,
Ktoś zasugerował że dobrze go tu wrzucić.
To ja coś z życia. Historia taka jak tu. Udar SOR itp. Długo będzie ale mam nadzieję że coś wniosę.
Jak się ogarnąłem to przez moment pisałem coś na Mirko
Chce Wam opowiedzieć swoją historię trochę terapeutycznie a trochę Wam ku przestrodze.
Nie chce pisać o szpitalach,
Dzisiaj mamy [Noc Kupały](https://pl.wikipedia.org/wiki/Noc_Kupały), słowiańskie święto ognia, wody, słońca, księżyca, urodzaju, płodności, radości i miłości. Kolejny raz uświadamiam sobie, że w całym naszym życiu chodzi tylko o seks. Bo czymże innym jest płodność, radość i miłość?
To święto zostało wymyślone chyba głównie w celach seksualnych. Przecież nawet w tej szopce z chodzeniem po lesie i szukaniem "kwiatu paproci" tak naprawdę chodzi o to, żeby młodzi mogli prawie na legalu uprawiać seks. Ciekaw jestem, jaki wówczas był wiek inicjacji seksualnej...
Smutne jest to, że nigdy nie zaznałem miłości, a seks uprawiałem tylko dwa razy w życiu, i w dodatku musiałem za to zapłacić (pierwsza wizyta, druga wizyta).
Radości z życia właściwie też już nie mam. Bo co to za życie w samotności... Wydawanie pieniędzy na różne zabawki typu klocki lego, zdalnie sterowane samochody, konsole do gier, drogie zegarki, nowe telefony? A na co to komu?
Zastanawiam się, czy gdybym żył w przedchrześcijańskiej Polsce, to czy jakaś dziewczyna dałaby mi szansę, czy może jednak moja polacka morda, niski poziom testosteronu, introwertyzm i nieśmiałość spowodowałyby, że nawet wtedy byłbym ostatni w kolejce do reprodukcji. A może wtedy hipergamia kobiet była mniejsza niż dzisiaj? Nie było internetu i tindera, więc miały mniejszy wybór. Wiadomo, że wioskowy czy plemienny chad zgarniał najlepsze dupeczki, ale przecież ja wcale nie marzę o jakiejś super lasce 9/10. Zupełnie by mi wystarczyła jakaś szara myszka 5/10.
#przegryw #stulejacontent #feels #tfwnogf #foreveralone
Chyba masz świadomość, że w "tamtych czasach" dzieci robiło się po to, by ktoś robił w gospodarstwie za darmo?