Aktywne Wpisy
yosemitesam +15
Antorus +92
jak jeździć na rowerze i nie być pedalarzem:
-unikaj DK i dróg wojewódzkich - tranzyt, cały czas duży ruch, nie jest to przyjemne ani dla ciebie ani dla aut które cie muszą wyprzedzić
-nie wjeżdżaj na autostrady, drogi ekspresowe itp - naprawdę trzeba tłumaczyć dlaczego?
-jak jesteś w mieście to korzystaj ze ścieżek. wszędzie ich pełno
-po chodniku albo prowadź albo jedź powoli
-unikaj DK i dróg wojewódzkich - tranzyt, cały czas duży ruch, nie jest to przyjemne ani dla ciebie ani dla aut które cie muszą wyprzedzić
-nie wjeżdżaj na autostrady, drogi ekspresowe itp - naprawdę trzeba tłumaczyć dlaczego?
-jak jesteś w mieście to korzystaj ze ścieżek. wszędzie ich pełno
-po chodniku albo prowadź albo jedź powoli
Skończyłam se niedawno techbaze, pracuje 4 dni w tygodniu po 7 godzin i mam 30 min przerwy (jestem tłumaczem więc w sumie to siedzę na dupie przed kompem) a jestem tak #!$%@? że wracając do domu o 16 śpię do 6 dnia kolejnego i tak w kółko XD A jak przychodzi weekend zamiast korzystać z życia jak rówieśnicy nie jestem w stanie wyjść z łóżka, pog
A na produkcji jak robiłam to spalam se w kiblu (dlatego już nie robię ( ͡° ʖ̯ ͡°) )
@rabarbar_z_cukrem: ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) To już jest lepsza sytuacja niż nie jeden świetnie ogarnięty work-life balance gdzie ktoś pracuje 5 dni po 8-9 godzin.
+ W sumie na szybkiej reakcji polega moja praca. Myślisz że to może być poniekąd przyczyną tego zmęczenia?
@yobitch: No to masz problem zdrowotny który miałaś już wcześniej i to jest przyczyną, a nie to że pierwszy raz w życiu poszłaś do pracy.
@yobitch: Czyli to jest tłumaczenie jakieś na żywo, a