Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +90
Ja wam mówiłem, że pracuje w markecie ze sprzętem rtv i agd nie? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Przychodzą dwie stare grażyny po lodówkę. Łażą pół godziny, oglądają. One pomocy nie chcą, one same sobie poradzą.
Wołają mnie. Pokazują najchujowszą lodówkę, którą mam, totalny noname, że przy tym najtańszy model amica to p--------e Bugatti...
-Ona chce
Przychodzą dwie stare grażyny po lodówkę. Łażą pół godziny, oglądają. One pomocy nie chcą, one same sobie poradzą.
Wołają mnie. Pokazują najchujowszą lodówkę, którą mam, totalny noname, że przy tym najtańszy model amica to p--------e Bugatti...
-Ona chce

Metodzik +54
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Two Point Hospital za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 83/100, Userscore: 7.6/10
🔥 Two Point Hospital za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 83/100, Userscore: 7.6/10

W lipcu odbędzię się ślub mojej 25 letniej kuzynki. Jako przegryw mam wybór albo iść sam albo w ogóle. Mam 34 lata więc już dziad, i będzie to mega siara iść w takim wieku bez nikogo. Z drugiej strony rodzina naciska, że mam iść bo już matce wspomniałem, że raczej nie pójdę. Jeszcze mi zarzucają, że nikogo nie mam. Ale z 170cm i łysiną znalezienie kogoś jest niemożliwe.
#przegryw #tfwnogf #rozowepaski #niebieskiepaski #kiciochpyta
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60cf10f5aee6da000a9a6dff
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
@AnonimoweMirkoWyznania: Fakt niemożliwe. Dlatego łysi i niscy nie istnieją, bo nie przekazują genów.
@Zodiak niby rozwiązanie ale potem moja wścibska rodzina będzie pytać kto to, skąd ją znam itd.
@OSH1980 nie znasz mojej rodziny. Oni są jak
@AnonimoweMirkoWyznania: Danny de vito
Życie prywatne
Prywatnie Danny DeVito od 1982 roku jest mężem aktorki Rhei Perlman, znanej z serialu Taxi i sitcomu Cheers, z którą ma trójkę dzieci. W latach 70. zrobili razem dwa filmy krótkometrażowe, które DeVito wyreżyserował: The Sound Sleeper (1973) i Minestrone (1975).
Zaakceptował: LeVentLeCri
@OSH1980 o bycie gejem też mnie już posądzają.
@4-pakZrana chciałbym umieć
@AnonimoweMirkoWyznania: Celowo zamieściłem aktora by nie było, że to osoba nieznana. Dodatkowo weź pod uwagę, że aktor zainteresował kogoś inną cechą niż wzrost czy włosy. I to powinno dać do myślenia. Jeśli czegoś Ci brakuje rozwijaj inne cechy. Chyba, że uważasz, że każdy powinien mieć partnera i się rozmnażać, to niestety to nie jest prawda. Najlepsze jednostki mają