Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
W lipcu odbędzię się ślub mojej 25 letniej kuzynki. Jako przegryw mam wybór albo iść sam albo w ogóle. Mam 34 lata więc już dziad, i będzie to mega siara iść w takim wieku bez nikogo. Z drugiej strony rodzina naciska, że mam iść bo już matce wspomniałem, że raczej nie pójdę. Jeszcze mi zarzucają, że nikogo nie mam. Ale z 170cm i łysiną znalezienie kogoś jest niemożliwe.
#przegryw #tfwnogf #rozowepaski #niebieskiepaski #kiciochpyta

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60cf10f5aee6da000a9a6dff
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

łysi lub niscy od biedy czasem przekazują, niestety niscy i łysi już nie.

@AnonimoweMirkoWyznania: Danny de vito
Życie prywatne
Prywatnie Danny DeVito od 1982 roku jest mężem aktorki Rhei Perlman, znanej z serialu Taxi i sitcomu Cheers, z którą ma trójkę dzieci. W latach 70. zrobili razem dwa filmy krótkometrażowe, które DeVito wyreżyserował: The Sound Sleeper (1973) i Minestrone (1975).
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: ja nic nie poradzę. Presja to c-----a sprawa, ale albo się postawisz, albo być może będziesz mial tak, jak ja w 2008: z pierwszego wesela zwiałem po 2 h, z drugiego nie dałem rady zwiać, bo za daleko było do domu, więc ostatecznie usnąłem na kanapie przy ryku przebojów disco-polo, a wcześniej m.in. posądzono mnie o bycie gejem, bo z jakimś podpitym gościem nie chciałem się napić wódki.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Jak kuzynka brała ślub to też nie poszedłem choć rodzina naciskała nie nawidzę takich imprez januszowych jak słyszę disco polo to mam odruch wymiotny do tego jak idziesz sam na taką impreze to trzeba byc przygotowany na niewygodne i chamskie pytania ze strony rodziny czemu nie tańczysz czemu nie masz dziewczyny itp... ja stwierdziłem że nie pójdę i jestem z tego zadowolony zaoszczędziłem troche kasy czasami mam takie przemyślenia
  • Odpowiedz
AnalogowaKochanka: @Luks_x: Ciekawe czy Danny DeVito byłby atrakcyjny dla kobiet gdyby miał w obecnych czasach w dobie Tindera, wygórowanych wymagań, presji, szukać żony. Oczywiście zakładamy, że byłby w takim samym wieku i miał to co miał gdy poznał swoją żonę w latach 80. Ciekawe czy którąkolwiek spojrzałaby na niego - najlepiej aby miał tylko wybór na rynku polskim, który jak wiadomo jest... fatalny :) Nie pykło luksx.

Zaakceptował: LeVentLeCri
  • Odpowiedz
OP: @Luks_x Hollywoodzki aktor w porównaniu do mnie, 34 letniego przegrywa..

@AnonimoweMirkoWyznania: Celowo zamieściłem aktora by nie było, że to osoba nieznana. Dodatkowo weź pod uwagę, że aktor zainteresował kogoś inną cechą niż wzrost czy włosy. I to powinno dać do myślenia. Jeśli czegoś Ci brakuje rozwijaj inne cechy. Chyba, że uważasz, że każdy powinien mieć partnera i się rozmnażać, to niestety to nie jest prawda. Najlepsze jednostki mają
  • Odpowiedz