Wpis z mikrobloga

via Rowerowy Równik Skrypt
  • 63
355 515 + 18 + 75 + 117 = 355 725

Dzień 5 i 6 wyprawy. Trochę mniej atrakcyjne tereny niż w poprzednich dniach, no ale nadal sporo fajnych miejscówek.

Najpierw objazd Chojnic i okolic, później sporo kilometrów po terenach Krajeńskiego Parku Krajobrazowego. Kolejny dzień zaczął się od objazdu Więcborka, w tym ten sympatyczny, dawny most kolejowy z fotki. Dalej m.in. ruina pałacu w Runowie Krajeńskim, wieża widokowa w rezerwacie Jezioro Wieleckie, oraz gminy Mrocza i Sadki.

Upał okrutny, plus przede wszystkim zapowiadały się długie kilometry z wiatrem w ryj, więc skróciłem trochę trasę i podjechałem pociągiem na nocleg i mecz do rodziny na Kujawach.

#rowerowyrownik #gravel #bikepacking #100km

Skrypt | Statystyki
SnikerS89 - 355 515 + 18 + 75 + 117 = 355 725

Dzień 5 i 6 wyprawy. Trochę mniej atra...

źródło: comment_1624174311iY1mpzymkQOtJkOVhmflal.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Tetravis89: Namiot Jack Wolfskin Gossamer I, śpiwór Snugpak travelpak (mimo, że waży więcej to dobra to była zmiana, wcześniej miałem ten krój mumię, to średnio się spało, tutaj jest kwadratowy krój i więcej miejsca na nogi). Materac Thermaresta.

Ale muszę szczerze przyznać, że biwakowicz ze mnie marny. Więcej nocek spałem jednak pod dachem, namiot u mnie bardziej awaryjny, żeby nie martwić się szukaniem noclegu i zmieniać pod to ustaloną trasę.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Sadowski Młyn coś kojarzę, że sprawdzałem tę miejscówkę przy tworzeniu trasy, ale widocznie nie zaciekawiła na tyle, żebym zajechał :)
  • Odpowiedz