Aktywne Wpisy
kutang__pan +76
AyDeeKay +4
Wie ktoś jak zapobiegać parowaniu szyb po wejściu do auta? Rano przy lekkim przymrozku, po użyciu odmrażacza wchodzę do auta i w dosłownie minutę po wejściu mam całą szybę zaparowaną od wewnątrz, można to czymś załatwić żeby tak nie parowały? #motoryzacja #pytanie #samochody
Dzień 5 i 6 wyprawy. Trochę mniej atrakcyjne tereny niż w poprzednich dniach, no ale nadal sporo fajnych miejscówek.
Najpierw objazd Chojnic i okolic, później sporo kilometrów po terenach Krajeńskiego Parku Krajobrazowego. Kolejny dzień zaczął się od objazdu Więcborka, w tym ten sympatyczny, dawny most kolejowy z fotki. Dalej m.in. ruina pałacu w Runowie Krajeńskim, wieża widokowa w rezerwacie Jezioro Wieleckie, oraz gminy Mrocza i Sadki.
Upał okrutny, plus przede wszystkim zapowiadały się długie kilometry z wiatrem w ryj, więc skróciłem trochę trasę i podjechałem pociągiem na nocleg i mecz do rodziny na Kujawach.
#rowerowyrownik #gravel #bikepacking #100km
Skrypt | Statystyki
Ale muszę szczerze przyznać, że biwakowicz ze mnie marny. Więcej nocek spałem jednak pod dachem, namiot u mnie bardziej awaryjny, żeby nie martwić się szukaniem noclegu i zmieniać pod to ustaloną trasę.