Aktywne Wpisy

wujek_mikazjusz +714

affairz +195
KOCHANIII (zachrypniętym głosem jak Pani Seneszyn)
Jeśli Marszałek @mickpl nie wróci (a towarzysz prowadzący Białkov robi wszystko, żeby nie wrócił) będziemy musieli wybrać nowego marszałka. Chciałbym nieskromnie zaproponować swoją skromną kandydaturę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poniżej moje główne atuty, poparte załączonym listem referencyjnym od poprzedniego pracodawcy:
- jestem wytrwały, zajmuję się tym
Jeśli Marszałek @mickpl nie wróci (a towarzysz prowadzący Białkov robi wszystko, żeby nie wrócił) będziemy musieli wybrać nowego marszałka. Chciałbym nieskromnie zaproponować swoją skromną kandydaturę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poniżej moje główne atuty, poparte załączonym listem referencyjnym od poprzedniego pracodawcy:
- jestem wytrwały, zajmuję się tym
źródło: rentierz
Pobierz

Pamiętacie jeszcze o Franko 2? Pewnie większość naszych czytelników zapomniała o projekcie, ale niektórzy fani pierwowzoru wpłacili pieniądze na grę, która miała zadebiutować na rynku już kilka lat temu, ale deweloperzy zapadli się pod ziemię. W rezultacie – o sprawie zostały poinformowane organy ścigania.
#wspieramto #amiga #retrogaming #retrocomputing #feels #afera
@bidbid: niewiele wiesz, a się wypowiadasz - nie zdajesz sobie sprawy z konsekwencji. Takie twierdzenie to zniesławienie dla nas, ale nie będziemy pozywać randomowego wykopka, bo nie chcemy potem czytać płaczu na wykopie, jak to TheCompany.pl dojeżdża biednego Kowalskiego. Anthrox/TheCompany.pl
@Kocury: Mam pytanie w związku z tym: czy macie prawa do rozpowszechniania bezpłatnie oprogramowania, które jest zamieszczone na stronie Thecompany.pl?
@czarnobiaua: proszę o założenie osobnego wpisu w tej sprawie - ustosunkujemy się do pytania. W tym wpisie nie będziemy dalej udzielać odpowiedzi na pytania niezwiązane ze sprawą Franko 2 / Wspieram.to.