Wpis z mikrobloga

Tak mnie naszło przemyślenie apropo Chadów i tego jak wiele mogą. Ja też w kontakcie z ładną dziewczyną jestem bardziej wyrozumiały na jej głupotę ale robię to głównie z powodów takich że bardziej postrzegam ją jako obiekt seksualny aniżeli partnerkę. Wy może nie wiecie ale tak jak faceci lubią uprawiać s--s z atrakcyjnymi dziewczynami, często ignorując tępotę tych dziewczyn, tak samo dziewczyny czerpią radość z seksu z atrakcyjnym mężczyzną. Ja wiem że Wy i tak tego nie zrozumiecie że ktoś może mieć takie same potrzeby ale no generalnie takie są fakty XD

Co innego wchodzenie w dłuższą i poważniejszą relację, wtedy faktycznie cechy charakteru i usposobienie osoby jest ważne.
To są takie truizmy że aż głupio mi to komuś tłumaczyć. S---------i jesteście na maksa i fajnie mi się patrzy na Wasze otępienie i to jak wiele tracicie ze świata i życia będąc tak s----------m.

#przegryw #tfwnogf #tinder #s--s
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

To są takie truizmy że aż głupio mi to komuś tłumaczyć.

@Devasto27: no patrz, a kobiety do dziś zaprzeczają tym truizmom. Pisz do właściwego "targetu", bo chyba pomyliłeś adresata tego wysrywu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@TypowyZakolak: Nie znam nikogo w moim otoczeniu znajomych, który by temu zaprzeczył. I mówię tu o dziewczynach. Sam uprawiam przygodny s--s i to normalne zjawisko. Tylko że Wy z takich dziewczyn robicie k------a XD
  • Odpowiedz