Aktywne Wpisy
GabrielOcello +356
Rozumiecie w ogóle bekę, że pomimo tak dużego sprzeciwu społeczeństwa pachoły z rządu dalej kminią jak tą j----ą ustawę przepchnąć dalej, bo im tak pan deweloper powie? To jest taka abstrakcja, że nie mogę xD ja wiem, że myślenie o rządzie, który działa w służbie obywateli to jakaś utopia, ale to jest już srogie mafijne działania i łapówkarstwo, a oni się nawet z tym nie kryją. Jak se myśle kogo mamy w
mickpl +561
Jak te patałachy serio przegłosują 0% które zrujnuje życie dziesiątkom tysięcy młodych ludzi, którzy stali w nocnych kolejkach i wepchnęli ich o margines błędu na sejmową większość - to powinni przez tych samych ludzi zostać wywiezieni na taczkach.
Większego świństwa zrobić swoim wyborcom się w zasadzie nie da.
#nieruchomosci
Większego świństwa zrobić swoim wyborcom się w zasadzie nie da.
#nieruchomosci
Kurła powiesz do matki matka to jesteś prawiakiem, dyskryminujesz i ch wie co jeszcze robisz, na pewno krzywdzisz i umacniasz patriarchat
#bekazlewactwa #neuropa #4konserwy #heheszki
Btw pytanie-zagadka dla ciebie: Matką ilu dzieci jest kobieta, która była trzy razy w ciąży, ale za każdym razem poroniła?
@polaczyna: Uuu, ja mam znajoma znajomej co miała raka macicy i musieli jej ja wyciąć.
Odbierasz jej kobiecość?
@TenTypZez: nie, według tego obrazka to jest OSOBA CIĘŻARNA a nie kobieta ciężarna
@Chehu: A no tak, zapomniałem że niektórzy mogą być aż tak niedomyślni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
odważne stwierdzenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Panas: Co się nie zgadza? Przecież tam dokładnie to jest napisane
Zaraz zaraz, a skąd wiesz, że to "kobieta" a nie "osoba ciężarna niebinarna"? Narzucasz opresywną normatywność, prawaku
Twoje "matką staje się po urodzeniu, zrozumiano?!" =/= Autora "matka to rola społeczna, osoba w ciąży nie musi być kobietą"
Oczywiście napisałeś prawdę, ale odnoście tego tematu, w dodatku atakując OPa, wyszedłeś trochę głupio. I powiedz mi że cytując "część, myślę" nie miałeś na myśli