Wpis z mikrobloga

@Ramb0o dziwny uklad. Osobiscie lodowke zrobilbym na rowni z szafkami, a za nia (chociaz nie wiem jaki masz plan na miejsce obok lodowki) zrobilbym szafke cargo z dojsciem od boku - taka mini spizarnia.
@Bartezowsky to jest 40m więc za bardzo poszaleć nie mogłem. W każdym razie cieszę się z finalnego efektu. I nie mogę się doczekać jak się wprowadzę ( ͡º ͜ʖ͡º)
@megastulejka: w dalszym ciągu nie wiem o co chodzi, serio pytam. Trochę przypał że jest obok, a nie za lodówką, ale gdyby było za lodówką to by jej się nie dało odłączyć od prądu, bez wysuwania całej lodówki z tej wnęki (chyba że by było zrobione na dużej wysokości i by się dało to zrobić sięgając nad).
@Ryuk z początku był inny plan na kuchnie miała być wyburzana ściana z przedpokoju. Stwierdziliśmy że nie ma to sensu, a podnosi koszty remontu. I co do zabudowy lodówki pewnie można było to ukryć za albo nad, ale prawdę mówiąc nie będę darł szat o przestawienie jednego kontaktu. Po prostu wdarł się chaos, ale czy psuje całość dla mnie nie.