Aktywne Wpisy
#czujedobrzeczlowiek
Właśnie dokonałem obywatelskiego zatrzymania pijanego kierowcy. Moja uwagę zwróciła niebezpieczna jazda kierowcy na zagranicznych blachach i zadzwoniłem na policję i kontynuowałem pościg na polecenie dyspozytora jednocześnie mówiąc gdzie jestem żeby patrol mógł zatrzymać samochód. Kilka razy na czerwonym przejechałem ale podobno nie będę mieć mandatu xD
Szczerze jestem pod wrażeniem reakcji policji bo dosłownie po 5 minutach i kilku skrzyżowaniach temat był załatwiony. Zabawę zaczęliśmy przed Zachodnim jadąc od Centrum a to miejsce to jest za metrem Płocka.
Z
Właśnie dokonałem obywatelskiego zatrzymania pijanego kierowcy. Moja uwagę zwróciła niebezpieczna jazda kierowcy na zagranicznych blachach i zadzwoniłem na policję i kontynuowałem pościg na polecenie dyspozytora jednocześnie mówiąc gdzie jestem żeby patrol mógł zatrzymać samochód. Kilka razy na czerwonym przejechałem ale podobno nie będę mieć mandatu xD
Szczerze jestem pod wrażeniem reakcji policji bo dosłownie po 5 minutach i kilku skrzyżowaniach temat był załatwiony. Zabawę zaczęliśmy przed Zachodnim jadąc od Centrum a to miejsce to jest za metrem Płocka.
Z
b_oski +11
#tinder #p0lka #madka #madki #scianaboners
Zdaję każdy punkt, ale ona nie zdaje mojego:
- masz gówniaki z innym.
Zdaję każdy punkt, ale ona nie zdaje mojego:
- masz gówniaki z innym.
Mirki ile daje się do koperty bombelkowi na chrzcinach? To już jutro... Kumpel zaprosił mnie na chrzciny swojego dzieciaka. Jesteśmy z tej samej wsi, znamy się od małego, jakiejś wielkiej przyjaźni między nami nie ma tak naprawdę (nie mam żadnego przyjaciela, nie wierzę w to), ale jak przyjeźdżam w rodzinne strony to najczęściej widuję się właśnie z nim, bo innym przeważnie nie pasuje. Dorosłe życie... Impreza, jeśli tak to można nazwać, w wiejskiej remizie albo innej świetlicy. Stówka starczy?
#chrzest #chrzciny #dziecko #kiciochpyta #pieniadze
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60c4618e6d4c9c000b10b84d
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
@AnonimoweMirkoWyznania: lubię te baity z anonimowych, może temu też uda się trafić w gorące - musi tylko paść jakaś dobrze wyplusowana odpowiedź
Kup quada
Komentarz usunięty przez autora
@Rruuddaa: to nie komuna, ale widzę że mój pomysł quada chwycił
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua