@amebazupelna: W jaki sposób kumpel, skoro on nic nie daje? Relacja z kotem przypomina współczesne relacje facet - baba. Jedno się stara, drugie tylko kręci nosem
@Gilbert_Prukwa: moj kitku na ten przykład przychodzi i się przytula i daje ciepełko a to już dużo. Czasem przychodzi i miałczy, bo chce żeby go wziąć na kolana a czasem nasika poza kuwetą i daje zajęcie xD
@Gilbert_Prukwa: Moje często przychodzą, żebraja o atencje, chcą się bawić lub głaskać, są praktycznie na zawołanie, często jak usłyszą że wstaje np. przez budzik to potrafią nie dać mi spokoju, przeszkadzają w pracy zdalnej łażąc mi przed twarzą i ogółem są kochane. Wszyscy nagle zaczynają lubić koty jak poznają moje. No ale to trzeba umieć zwierzę wychować pod siebie. Ja swoje wychowałam na atencyjne szmaty ( ͡°͜ʖ
@krozabalka już sprawdzone, jest git, to raczej po prostu jakieś male spięcie w głowie albo zasiurana kuweta. On ma dużo dolegliwości, ale nerki są okej. Czasem nawet widać, że chce nasiurac na suchy zwir, z brzegu kuwety i nie trafia xD
@derincon: o to dobrze, że nerki git :) Może za mała kuweta? Albo żwirek kuje go w łapki i nie chce dużo dreptać, żeby się prawidłowo ustawić. Ponad 20 lat z kitku, prowadziłam już takie dochodzenia :P
@krozabalka: zmieniliśmy żwirek na taki słomiany, bo mu sie przylepiał do łapek i był w całym domu. On ma cukrzyce od niedawna stwierdzoną i dużo pije i sika i wychdzi po prostu, ze mimo ze kuwete zmieniamy co 2-3 dni to czasem mu tak musi smierdziec, ze tak sie dzieje. Ewidentnie widać, że tylek wystawia na krawedź, tam gdzie suche. :D jak jest czysto to się mieści ( ͡°
@derincon: To może dwie kuwety? Ogólnie zasada jest taka, że liczba kuwet, to liczba kotów+1. Co 2-3 dni zmieniacie całość? Ale usuwacie na bierząco skarby z niej?
@krozabalka: no tak :) generalnie ma zmienianie jak juz jest gnój tam. Ogólnie to nie jest bardzo często, że nasiura za kuwetą. Podobne spięcia mu się robiły z moimi butami i też je znaczył, albo na worki foliowe, zostawisz na wierzchu i mu się z czymś kojarzy, bo ile razy nie leżało na podłodze to z rana zawsze mokre były.
#kitku #pokazkota #koty #milosc
Poranna gimnastyka
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
Wszyscy nagle zaczynają lubić koty jak poznają moje. No ale to trzeba umieć zwierzę wychować pod siebie. Ja swoje wychowałam na atencyjne szmaty ( ͡° ͜ʖ
@Gilbert_Prukwa: mój kot przynosi czasem myszy, nornice czy jaszczurki więc coś tam potrafi :)