Wpis z mikrobloga

Ostatnio głośno się zrobiło na tagu #przegryw i #tinder o tej waszej akcji pisania z fake konta przystojnego gościa do lasek a potem celowego ich wystawiania. Nie wnikam w powody dla których to robicie (choć obserwując czasami tag #przegryw się domyślam), ale jak sobie wyobrażę faceta 25+ lat bawiącego się w coś takiego dniami i nocami to aż serio żal mi się robi. Nic tą akcją nie zmienicie, ładne dziewczyny dalej będą się umawiały z przystojnymi chłopakami (co jest przecież logiczne?). Zaraz powiecie że grube i brzydkie też. No tak...ale przecież to już wina spermiarzy a nie tych kobiet. Zajmijcie się serio czymś normalnym bo ta akcja to straszne raczysko xD Nie dziwie się że 99% wykopu nawet się z was śmieje, bo tym 1% jesteście Wy xd
#tinder #przegryw #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #s----------e #zalesie #gownowpis
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Aramura: Wystarczy spojrzeć ile jadu na tagu #przegryw można ujrzeć. Często widać wpisy gdzie serio ktoś ma problem to potraficie takiej osobie jeszcze bardziej d-----ć w stylu "it's over dla chlopaa hehe" xd Was bardziej od waszego ewentualnego sukcesu cieszy cudze nieszczęście :)
  • Odpowiedz
Nie dziwie się że 99% wykopu nawet się z was śmieje, bo tym 1% jesteście Wy xd

@Kadet20: ja póki co widzę tu raczej ból dupska i próby umoralniania a nie śmiechu XD I tak ostatnim śmiejącym jest przegryw który śmieje się z p0lki czekającej na chada.
  • Odpowiedz
@Aramura: Nie napisałem że nie lubię, czasami nawet na tym tagu trafi się wpis prowadzący do refleksji. Niestety zdecydowana większość to raczysko, plucie jadem na innych i nienawiść. Wiem że jest taka opcja ;)

@Pralko-suszarka: No to widzimy to zupełnie inaczej xd
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka: Dodaj tylko jeszcze że jest to śmiech przez łzy z powodu tego że nigdy nie będzie miał szansy nawet na tą złą "p0lkę" jak to mówicie bo nic nie będzie starał się zminić. Łatwiej jest użalać się nad sobą i obwiniać wszystkich dookoła za swoje s----------e xdd
  • Odpowiedz