Przestańcie ludzie z tym wzrostem, on g---o daje......
Mam 185cm, nie łysieje, jestem szczupły, bez pryszczy i bez kartoflowatej mordy. Dwa lata na tinderze i badoo zaowocowało umówieniem się z raptem dwiema laskami ktore mnie wystawiły, to wszystko co osiągnąłem na tych g---o apkach, pomimo czytania rad, poradników odnośnie zdjęć, opisów, prowadzenia rozmów oraz zdobywania właśnego doświadczenia.
Nie masz mordy chada - nie masz niczego. Tak działa internet
W drugą stronę działa to dokładnie tak samo bowiem każdy mężczyzna chciałby tylko tą najpiękniejszą.
@daro1: kolejny oderwany od rzeczywistości. Nie, mężczyzna nie celuje w najpiękniejsze co potwierdzają statystyki. Kobieta odrzuca 80% mężczyzn podczas gdy mężczyzna tyle daje w prawo.
Kolejna sprawa, jak nie zapłacisz za konto Premium to nawet z mordą Chada niewiele tam
@Pralko-suszarka: Nie wiem jaki jest sens w zakładaniu fejkowych kont jakichś mega atrakcyjnych gości. Chyba nie chodzi o to żeby sobie tylko popisać ale żeby w realu się spotkać i żeby coś było. Laska na dzień dobry widząc inną twarz będzie oszukana. Nie masz wpływu na swoją mordę, za to masz wpływ na zdjęcie jakie sobie zrobisz i tam wstawisz. Jasne, 80% mężczyzn daje w prawo żeby mieć większe szanse.
Pralko-suszarka: Nie wiem jaki jest sens w zakładaniu fejkowych kont jakichś mega atrakcyjnych gości
@daro1: Ja zrobiłem to tylko by sprawdzić czy problem leży z moim charakterem.
Tylko że nie wiem czy sobie zdajesz sprawę z tego że mechanizm przesuń w lewo, w prawo i tak powoduje segregację. A jeszcze gorzej jak trzeba mieć parę żeby do kogoś napisać.
@Pralko-suszarka: Bo nie wiem czy nawet zdajesz sobie z tego sprawę że takie a nie inne zachowania tych lasek są uwarunkowane funkcjonalnością tych portali. Na Tinderze byłem tylko kilka dni, jakaś laska dała mi parę ale pewnie był to tylko bot, po napisaniu wiadomości usunęła parę. Jak dla mnie problem to nie jest nawet w wyglądzie czy charakterze tylko w tych portalach i ich funkcjonalnościach.
Typek z kanału "Sprawdzam jak" wyjaśniony przez widza za wrzucanie klik-bajtowych miniaturek na swoim live prezentujących zalane miasto (foto w komentarzu) #powodz #sprawdzamjak #wroclaw
Mam 185cm, nie łysieje, jestem szczupły, bez pryszczy i bez kartoflowatej mordy.
Dwa lata na tinderze i badoo zaowocowało umówieniem się z raptem dwiema laskami ktore mnie wystawiły, to wszystko co osiągnąłem na tych g---o apkach, pomimo czytania rad, poradników odnośnie zdjęć, opisów, prowadzenia rozmów oraz zdobywania właśnego doświadczenia.
Nie masz mordy chada - nie masz niczego. Tak działa internet
#tinder #badoo
@daro1: kolejny oderwany od rzeczywistości. Nie, mężczyzna nie celuje w najpiękniejsze co potwierdzają statystyki. Kobieta odrzuca 80% mężczyzn podczas gdy mężczyzna tyle daje w prawo.
@daro1: Ja zrobiłem to tylko by sprawdzić czy problem leży z moim charakterem.
@daro1: ??? O co to tobie teraz chodzi bo