Przestańcie ludzie z tym wzrostem, on g---o daje......
Mam 185cm, nie łysieje, jestem szczupły, bez pryszczy i bez kartoflowatej mordy. Dwa lata na tinderze i badoo zaowocowało umówieniem się z raptem dwiema laskami ktore mnie wystawiły, to wszystko co osiągnąłem na tych g---o apkach, pomimo czytania rad, poradników odnośnie zdjęć, opisów, prowadzenia rozmów oraz zdobywania właśnego doświadczenia.
Nie masz mordy chada - nie masz niczego. Tak działa internet
@Jason_Stafford: Podrywanie na żywo to największe creepstwo jakei może być, nigdy nie byłem świadkiem udanego podrywu ulicznego i nie wierzę w skuteczność czegoś takiego.
@otylygrubas: To pewnie masz szczęście mieszkać w jakieś dobrej miejscówce, albo nie umiesz obiektywnie ocenić swojej mordy, albo sam umawiasz się z grubymi typiarami 4/10 innego wyjaśnienia nie mam.
Matchy jak na lekarstwo, dziewczyny nie są chętne do rozmów, nie angażują się, a nawet jak się angażują i rozmowa się klei długi czas, to i tak na głupi spacer nie można typiary wyrwac....Nic się nie udało zyskać przez dwa lata
@otylygrubas: No to pewnie albo masz jakieś zdjęcia ze sportów wyczynowych, albo kolejny wykopek troluje "ale to ja brzydki jestem ale mam powodzenie"....
@Pralko-suszarka: spokojnie ziomek, jest tak jak mowisz, dzisiaj to juz nie to samo co kiedys. Te apki totalnie nie nadaja sie w dzisiejszych czasach dla zwyklych facetow. Wiekszosc chlopow ma ten sam problem co Ty, bez spiny
@Pralko-suszarka: nie misisz mieć „mordy chada”, wystarczy być zadbanym gościem i mieć znośne zdjęcia, ale jak jesteś brzydki to odpuść sobie internet bo znajdziesz tylko depresje
Serio macie takie problemy na badoo/Tinder Ja mieszkam w rzeszowie teraz i srednio 2 dziewczyny na tydzien rucham wystarczy dobrze zagadac bo wiekszosc szuka tam sexu teraz nawet trojkat mi sie trafil
Po kilku latach na tinderze mam opinię, że liczy się gadka
@djbaobab: To ja powiem po swoim doświadczeniu, że gadka nie ma tam ŻADNEGO znaczenia. Na fake profilu chada obrabiam każdą laskę i każda chętna na spotkanie. Na realnym koncie - nic. Zero zaangażowania, zero chęci na spotkanie itd. Charakter NIE MA NIC DO RZECZY.
Kiedyś gadałem ze swoimi ładnymi koleżankami i tylko jedna z pięciu, które tam siedziały powiedziała, że dla niej liczy
@Pralko-suszarka: W drugą stronę działa to dokładnie tak samo bowiem każdy mężczyzna chciałby tylko tą najpiękniejszą. Przykro mi bardzo, na takich portalach nie może być inaczej. Kolejna sprawa, jak nie zapłacisz za konto Premium to nawet z mordą Chada niewiele tam zdziałasz skoro nie możesz do laluni która Ci się podoba napisać. Moim zdaniem to nie morda jest tam problemem tylko to że jest od groma ludzi w których wydaje
Typek z kanału "Sprawdzam jak" wyjaśniony przez widza za wrzucanie klik-bajtowych miniaturek na swoim live prezentujących zalane miasto (foto w komentarzu) #powodz #sprawdzamjak #wroclaw
Mam 185cm, nie łysieje, jestem szczupły, bez pryszczy i bez kartoflowatej mordy.
Dwa lata na tinderze i badoo zaowocowało umówieniem się z raptem dwiema laskami ktore mnie wystawiły, to wszystko co osiągnąłem na tych g---o apkach, pomimo czytania rad, poradników odnośnie zdjęć, opisów, prowadzenia rozmów oraz zdobywania właśnego doświadczenia.
Nie masz mordy chada - nie masz niczego. Tak działa internet
#tinder #badoo
Komentarz usunięty przez autora
ja od początku tego roku z ryjem 4/10 psycho eyes i manlet 175 wzrostu mialem ponad 20 randek
Matchy jak na lekarstwo, dziewczyny nie są chętne do rozmów, nie angażują się, a nawet jak się angażują i rozmowa się klei długi czas, to i tak na głupi spacer nie można typiary wyrwac....Nic się nie udało zyskać przez dwa lata
@Jason_Stafford: No to musiałeś mieć po prostu szczęście....Typiara PRZYPADKIEM okazała się samotna i pozwoliła ze sobą kręcić. Nigdy nie słyszałem
@serek_heterogenizowany: nie, przyszedłęm na miejsce, nikogo nie było. Piszę do nich a one nie odpisują. Następnego dnia bez słowa usuneły pary.
@djbaobab: To ja powiem po swoim doświadczeniu, że gadka nie ma tam ŻADNEGO znaczenia. Na fake profilu chada obrabiam każdą laskę i każda chętna na spotkanie.
Na realnym koncie - nic. Zero zaangażowania, zero chęci na spotkanie itd. Charakter NIE MA NIC DO RZECZY.