Aktywne Wpisy
tojestmultikonto +57
#diy #elektronika #hobby #zrobtosam #tojestmultikonto
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
Operator_imadla +448
Miasto #plock daje 20 milionów na klub Wisła Płock i 100zlotych na ośrodki adopcyjne xD
Mirki nie mam konta a potrzebuje się poradzić.
Jest tu ktoś z Krakowskiego Uniwersytetu Ekonomicznego?
Planuję się wybrać zaocznie na coś co pozwoli mi pogodzić studia z pracą na pełen etat w korpo.
I moje pytania to czy jest dużo nauki, czy raczej można się prześlizgnąć na luzie bez większego wysiłku? Docelowo stosunki międzynarodowe, ale jeżeli macie jakieś swoje doświadczenia niekoniecznie z tym kierunkiem na tej uczelni to chętnie przeczytam. Z góry dziękuję :)
#uek #krakow #krk #studbaza #studia #matura #zaoczne
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60bb7bb19f68b4000a9c4632
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
@Matemit: Mógłbyś nieco przybliżyć temat? Też się wybieram na zaoczne ale pracę mam w Gdańsku i naprzykład ciężko byłoby mi zdążyć na piątkowy zjazd, czy wiesz moze czy idzie sie jakos dogadac z wykladowcami
Komentarz usunięty przez autora