Macie jakies tipy jak przestac myslec o silowni i sylwetce jak o czymś najwazniejszym w zyciu, i traktować ją jako zabawe? Irytuje mnie juz to, że nawet jak napije się cos raz na jakis czas potem mam wyzuty sumienia.
@enbi1: pomyśl sobie, czy na tym zarabiasz? Jak uświadomisz sobie, że raczej dokładasz do interesu, to może trochę zmienisz podejście. No i z pewnością przyda się mniej Instagrama( ͡°͜ʖ͡°)
@enbi1: Jak oceniasz swoją wartość przez pryzmat sylwetki to problem może być gdzie indziej -samoocena ew jakieś przykre sytuacje z przeszłości.Druga sprawa czy masz jakiś cel w budowaniu czy chodzi o pracę sama w sobie. Jak masz wyrzuty sumienia po alkoholu to może w ogóle przestań pić. Też tak miałem jak się napiłem - super plany na bani a na kacu moralniak że to wszystko mrzonka i zamiast skakać na
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17 Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu. Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
No i po co jej to? Fajna, zgrabna, wyksztalcona dziewczyna ale musi sobie cos oszpecic bo inaczej sie udusi. Zeby to chociaz sexy bylo troche czy cos. Tak wiem kazdy robi ze swoim ciałem co chce. #tatuaze #instagram #tinder #pytanie
#mikrokoksy #silownia
Jak masz wyrzuty sumienia po alkoholu to może w ogóle przestań pić. Też tak miałem jak się napiłem - super plany na bani a na kacu moralniak że to wszystko mrzonka i zamiast skakać na