Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Moje Mireczki. Mam taki problem polegający na akceptacji swojej seksualności. Niesamowicie podniecają mnie osoby transseksualne (mtf czyt. Pani z benkiem). Niesamowicie chciałbym stworzyć z taką transką szczęśliwy związek, ale boje się opinii publicznej i rodziny jak sprawa wyjdzie na jaw. Choć gdybym się zakochał to pewnie miałbym to gdzieś. Drugim problemem jest możliwość poznania takiej osoby. Przecież nikt nie ma napisane na czole że jest trans. Jak znacie jakieś portale randkowe tylko na randeczki to prosze o linki. Chciałbym się zakochać i mieć szczęśliwe życie a nie samotniść i płacz w poduszkę. Proszę o opinie bo to nie troll tylko coś co nie daje mi spokoju od ponad 2 lat. Pozdrawiam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#transseksualizm #zwiazki #teczowepaski #teczowamyszkadlawykopka

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60b95a589f68b4000a9c444a
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: szczerze, to może być ciężko. Jeśli są transki, a do tego ładne, najczęściej się prostytuuja, dlatego właśnie są ładnymi transkami :D Podejrzewam, że nigdy w życiu na oczy nie widziałeś takiej osoby, ale tak NA SERIO takiej, a nie tylko jakieś transki na fotach w internecie. Poza tym, w tym kraju? Ciężko, ciężko. A już na pewno na tyle ciężko, że nie masz w ogóle co myśleć o rodzinie
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Jeżeli taka laska wyglada rzeczywiście jak laska (w sensie bierze hormony, miała operacje itd., generalnie jest tzw. passing), to ani rodzina, ani społeczeństwo nie będzie wiedziało, ze jest trans, dopóki komuś o tym nie powiesz, ewentualnie jeżeli nie rozniesie się plotka, a tu może być niestety różnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Transy generalnie raczej piszą o tym, że są trans w opisie albo szybko o
  • Odpowiedz
fgtuytuguiuyi979875ytggjgj: Na datez(nie będe pisać całej nazwy tego portalu randkowego) jest zakładka trans. Sporo osób możesz tam znaleźć. Osobiście nie korzystałem. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Masz rację anonku, jeśli znajomość z osobą trans kierowałaby się na coś więcej niż tylko znajomość to nie miałbym oporu przed związkiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zaakceptował: LeVentLeCri
  • Odpowiedz