Aktywne Wpisy

Saeglopur +870
Zgłosiłem w Fiskars to co polskie cwaniaczki managerskie robią w fabryce w Polsce. Taka januszerka rujnuje ich marke i jest pogardą nie tylko wobec pracowników. Klient Fiskarsa nie szuka najniższej ceny i nigdy nie chce żeby produkty powstawały w warunkach współczesnego niewolnictwa.
Zgłaszanie tego w polskiej centrali w ogóle nie ma najmniejszego sensu. Firma szczyci się raportami o współczesnym niewolnictwie, etyce pracy itp itd. Mają widze program whistleblower czyli zgłaszania właśnie takich syfów
Zgłaszanie tego w polskiej centrali w ogóle nie ma najmniejszego sensu. Firma szczyci się raportami o współczesnym niewolnictwie, etyce pracy itp itd. Mają widze program whistleblower czyli zgłaszania właśnie takich syfów
źródło: obraz
Pobierz
tesknilam_ +15
Hulajnogi elektryczne są moim zdaniem wynalazkiem niebezpiecznym. To powinno mieć jakąś bardzo ograniczoną prędkość i jak już to powinna być jakaś granica wieku korzystania z nich.
Natomiqst, moją uwagę zwróciło ostatnie zdanie, z którym do końca się nie zgadam- owszem, z pojazdami coś trzeba zrobić, bo jazda nimi jest ryzykowna.
Jednak, moim zdaniem większym problemem jest brak myślenia i błędy wychowawcze, które skutkują różnymi ekscesami. Bo na dobrą sprawę, obaj panowie mogliby
Natomiqst, moją uwagę zwróciło ostatnie zdanie, z którym do końca się nie zgadam- owszem, z pojazdami coś trzeba zrobić, bo jazda nimi jest ryzykowna.
Jednak, moim zdaniem większym problemem jest brak myślenia i błędy wychowawcze, które skutkują różnymi ekscesami. Bo na dobrą sprawę, obaj panowie mogliby
źródło: temp_file8209182232802468986
Pobierz

Pierwszy kurs robiłem 8 lat temu, do egzaminu nigdy nie podszedłem.
W marcu przełamałem sam swój strach i zapisałem się na kurs. Dostałem doskonałego instruktora który bardzo poukładał mi głowę i pozwolił pożegnać się z przeszłością.
10 tego maja miałem egzamin teoretyczny z wynikiem pozytywnym 74/74
31 maja egzamin praktyczny który również udało mi się zdać za pierwszym razem.
Nie poddawajcie się walczcie z samymi sobą i realizujcie swoje marzenia przełamcie strach i podejmujcie ryzyko a zrealizujecie swój upragniony cel!
#prawojazdy #prawko #naukajazdy
źródło: comment_16226243920xQ47KVqL665cOge2fdmW2.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Teraz pozostaje jak najczęściej jeździć, by nie stracić wprawy. Życzę przynajmniej 100 tys. km rocznie!
Komentarz usunięty przez moderatora
Ten post dodałem między innymi dla tych osób które się wahają bądź się boją. Niech to będzie doskonały przykład że można osiągnąć wszystko co się tylko pragnie.
@v1lk: Dzięki!
@zlotopotoczanin: będzie jeżdżone! Sąsiad ma 2 auta, jedno mu
Komentarz usunięty przez autora
@htsz_: O, widzę kolega nie tylko pozbył się leków, ale i od razu postanowił iść w brawurę jeśli chodzi o bezpieczeństwo.