Aktywne Wpisy
krucjan +10
50 zł xD Gotuj w domu, będzie taniej mówili. W tej cenie bym miał dwa kepsy, a w domu co ja z tego ugotuje? xD
#zakupy
#zakupy
MrMas +28
Im czytam więcej książek typu dla bab pisane przez baby to mam wrażenie, że według autorek nie ma nic bardziej romantycznego niż gwałt, przymuszanie do czynności seksualnych i przemoc. Co z tymi babami jest nie tak, że piszą takie dzieła xD albo gorzej, że ktoś to kupuje. Ja na szczęście pożyczyłam (ꖘ‸ꖘ) albo raczej nieszczęście.
Ciekawość jest pierwszym stopniem do piekła literatury kobiecej
#logikarozowychpaskow
Ciekawość jest pierwszym stopniem do piekła literatury kobiecej
#logikarozowychpaskow
#czytnik #ksiazki #ebook #kindle #amazon #czytajzwykopem
@Cyfranek: a co to zmienia czy jakiś ebook jest szybki albo wolny? Przecież służy do wyświetlania pdfów a nie filmów xD
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@giovvanni: Po pierwsze nie. Po drugie czytniki się przycinają na pdf-ach i wszystko co jest < 8" nie nadaje się do pdfów
@giovvanni: Czegoś nie czaisz. Jasne, że otworzą ale nie będziesz miał żadnego komfortu czytania bo nie zmienisz wielkości fontów, na małym ekranie fonty będą nieczytelne, strony w bardziej złożonych pdfach będą się bardzo długo przerzucać a przybliżanie czy przesuwanie to również będzie masakra.
Mam 8" i nawet na tym się mocno średnio czyta np magazyny. Pobrałem sobie ostatnio młodego
@Kryspin013: Co by się stało z ilustracjami gdybym otworzył takiego ebooka.pdf na pierwszym lepszym czytniku i takim rolls-royce-ie wśród czytników za ponad 1k? Który by sobie poradził? Żeby się nie okazało czasem, że taniej będzie mi kupić drugi monitor albo tablet a nie czytnik xD
@giovvanni: Można kupić tę książkę w formacie na czytnik. :) https://helion.pl/ksiazki/podstawy-kryptografii-wydanie-iii-marcin-karbowski,pokry3.htm#format/e