Wpis z mikrobloga

• 0
@axxamith biorąc pod uwagę ze tenno to nastolatki, a warframe są produkowane chyba na każdą okazję to nie widze przeciwskazań istnienia największych edgelordów razem z czymś słodkim i niewinnym.

A nawet jeśli to istnieje funkcja zmian animacji od paru lat więc jak komuś nie pasuje coś takiego to niech sobie zmieni animacje na np.: animacje umbry.

Yareli i tak pozostaje warframe który kroi wrogów piłami i topi ich w wodzie, wiec
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Savire510: mnie to rybka czy będzie tam słodziak czy zakapior. Ja wybieram czym gram. Tyle że większość jest mocno osadzona w fabule a tu taki rzut nas kasę. Ale spoko. Ventkits i tak odstawiłem. Nie moja bajka...
  • Odpowiedz
@axxamith: > Tyle że większość jest mocno osadzona w fabule a tu taki rzut nas kasę.

Ma być mini quest tłumaczący wpływ Yareli na Ventkidów oraz komiks online jak z Rellem/Harrow wczesniej. Jak inaczej to nazwać niż "mocno osadzona w fabule". Yareli już automatycznie jest bardziej osadzona w fabule niż np.: taki Baruuk czy Lavos, którzy wyrośli jak z podziemi.
  • Odpowiedz