Aktywne Wpisy
pierwszynawenus +116
Właśnie ogarnąłem, że dzieciaki we wczesnej podstawówce nie potrafią już używać Windowsa. Nie wiedzą co to są pliki i foldery, nie umieją instalować programów, niektóre nawet mają problem z obsługą myszki. Ogarniają tylko świetnie urządzenia z dotykowym ekranem - smartfony i tablety.
mam_spanko +3
Znam się z różową pół roku, ona wzięła mieszkanie na kredyt i chce żebyśmy razem zamieszkali.
Moje pytanie jest takie: Czy zasadne jest żebym podpisał z nią umowę najmu? Czy wystarczy ustalenie słowne kto ile płaci
Co prawda kochamy się i nie myślimy o rozstaniu, a raczej snujemy wspólną przyszłość no ale jednak jestem ciekawy co by zrobił wykopek
#zwiazki #logikarozowychpaskow
Moje pytanie jest takie: Czy zasadne jest żebym podpisał z nią umowę najmu? Czy wystarczy ustalenie słowne kto ile płaci
Co prawda kochamy się i nie myślimy o rozstaniu, a raczej snujemy wspólną przyszłość no ale jednak jestem ciekawy co by zrobił wykopek
#zwiazki #logikarozowychpaskow
Komitet Obrony Demokracji? Oczywiście, popieram wolne sądy, ale w ten sposób nie można protestować, bo to ośmieszanie całej idei tego protestu. Trzy minuty później: HAHA PRO STY TUC JA , OTUA, KIJOWSKI ZAPŁAĆ ALIMENTY XD
Najlepsze było, jak zaczął się strajk w sprawie aborcji i wykopkom ściskało tyłki, ale za bardzo nie było się do czego doczepić, co niektórzy cośtam skomleli, że UUU PRZEKLEŃSTWA, NO I NIE PODOBA MI SIĘ TEN MARSZ, A MIAŁEM GO POPIERAĆ, ale gdy tylko pojawiła się Lempart, którą kojarzyło może 1% protestujących, wreszcie można było zrzucić maski. Cały prawacki internet + tvp intensywnie pracowali, aby ją wypromować, aby potem móc użyć do ośmieszenia marszu. Całkiem standardowy i sprytny zabieg ostatnimi laty, stosowany przez środowiska pisowsko - konfederackie, czyli wykreowanie jakiejś kontrowersyjnej postaci, tylko po to aby zrobić z niej chochoła, w którego można potem bić. Dokładnie ten sam schemat wykorzystano przy rozmowie Kapeli ze Stanowskim. To środowiska kucowskie próbowały za wszelką cenę zrobić damage control po kompromitacji Mentzena i chciały wypromować kontrowersyjnego Kapelę na czołowego "lewicowego góru". Teraz z Białorusią zaczyna się robić to samo. Od "wyborów" politycy typu Wilk i jego wyborcy próbowali ośmieszyć całą ideę walki o demokrację na Białorusi. No i wreszcie teraz pojawiła się polsko - białoruska modelka wykonująca swój okrzyk i JEST!, wreszcie poczuli krew. Zobaczycie, jak teraz to - mało istotne wydarzenie w kontekście całej białoruskiej walki o demokrację - będzie intensywnie wykorzystywane, przy każdej możliwej okazji.
Tak że, Białorusini, koniec protestów! Idźcie do domów, to już nie jest potrzebne, zostaliście ośmieszeni, całe przedsięwzięcie przestało być poważne, nie ma już o co walczyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#neuropa #bekazpisu #bekazprawakow #bekazpodludzi
Konfiarze i pisowcy potomki chlopow pańsz.. znaczy HUSARII są zbyt inteligentni żeby tak bezrefleksyjnie łykać takie żałosne manipulacje. Przecież są powszechnie znani ze swojego zdrowego i racjonalnego podejścia.
Haha szach makao
Nawet na grupkach strajkowych na fb powszechne było jeżdżenie po niej. I nie robiły tego trolle, a osoby, którym zależało na sprawie
Komentarz usunięty przez autora
@Nivele: XDDDDD szli ramię w ramię na wezwanie naczelnika zrzucać kobiety ze schodów i bić dziennikarzy. #!$%@? jakby lewacy powiedzieli
Komentarz usunięty przez autora
@Prawak_Fikolarz_Borys_Jelcyn_Drugi: ja bym się nie zdziwił, gdyby Lempart była opłacona przez PiS wlaśnie po to, aby obrzydzić normalnym ludziom te strajki przez jej darcie ryja z #!$%@? pomysłami, których nikt normalny nie popiera.