Aktywne Wpisy

lubie-sernik +330
Doleciałem dziś do #bangkok i miałem mega przywitanie.
Na lotnisku czekał na mnie @Arcane89 z którym się dziś poznaliśmy. Zabrał mnie do mega knajpki na śniadanio - obiad (zdjęcie w komentarzu).
Ryba i ryż smakują zupełnie inaczej niż u nas. Przepyszne wszystko było. Super bo najbardziej się bałem, że jedzenie mi nie podpasuje. Niestety nie pozwolił mi zapłacić za obiad a chciałem się odwdzięczyć za odebranie z lotniska. Jutro na pewno
Na lotnisku czekał na mnie @Arcane89 z którym się dziś poznaliśmy. Zabrał mnie do mega knajpki na śniadanio - obiad (zdjęcie w komentarzu).
Ryba i ryż smakują zupełnie inaczej niż u nas. Przepyszne wszystko było. Super bo najbardziej się bałem, że jedzenie mi nie podpasuje. Niestety nie pozwolił mi zapłacić za obiad a chciałem się odwdzięczyć za odebranie z lotniska. Jutro na pewno
źródło: 1000056382
Pobierz
smuteczek2000s +46
Nie wiem jak mogłam ważyć 14 kg więcej... teraz j jest najlepsza forma od lat.
#odchudzanie #chudnijzwykopem
#odchudzanie #chudnijzwykopem
źródło: 1000018977
Pobierz

http://wklej.org/hash/935f69c7340/
bawię się z rysowaniem fraktali i zrobiłem powiększanie. Po uruchomieniu programu w małym oknie całkiem szybko powiększa, jednak po ustawieniu na tryb pełnoekranowy po kilku powiększeniach zamula. Macie jakiś pomysł na przyśpieszenie tego?
fillRectjest potwornie powolne bezpośrednio na ekranie – puściłem na profilerze, zżera 99.8% czasu wykonania. Zamiast tego
MAX. Przy powiększaniu zwiększasz go o 10, a przy pomniejszaniu w najlepszym przypadku nic z nim nie robisz. Powiększając 30x i potem zmniejszając,
MAXpozostaje z wartością 370, ponowne powiększanie dalej go zwiększa. Trochę zjeb. ;)