Aktywne Wpisy
Marysiabaton +386
#aborcja
prawilnie przypominam, że nie ma bardziej zdegenerowanej i antyludzkiej ideologii niż "prolajf".
nie ma bardziej antyludzkiego "przekonania", że życie i jego wartość mieści się w kupie mięsa, którą mój pies zeżarlby na śniadanie i nawet się nie zorientowal
nie
prawilnie przypominam, że nie ma bardziej zdegenerowanej i antyludzkiej ideologii niż "prolajf".
nie ma bardziej antyludzkiego "przekonania", że życie i jego wartość mieści się w kupie mięsa, którą mój pies zeżarlby na śniadanie i nawet się nie zorientowal
nie

OkruszekChlebka +56
Wrzucam jeszcze raz bo ostatnio jakoś tak wyszło że większość ludzi przespała, a szkoda dobrego materiału żeby się zmarnował i nie poszedł w gorące.
Mój najlepszy jak dotąd film :p
Dajcie plusika bo się napracowałem mocno a d--a też nie najgorsza
#dupeczkizprzypadku #alldayallnightbutt
Mój najlepszy jak dotąd film :p
Dajcie plusika bo się napracowałem mocno a d--a też nie najgorsza
#dupeczkizprzypadku #alldayallnightbutt

Niestety jest jakaś lipa, bo dysk nie wchodzi w gniazdo. Ta "przerwa", która zapewnia, że włoży się go w odpowiednią stronę jest jakby 1mm przesunięta, przez co włożenie dysku nie jest tak łatwe, jak to ma miejsce w laptopie. Myślałem, że te gniazda są takie same dla wszystkich dysków. Czy to jest coś nie tak z moją obudową, czy faktycznie te gniazda mają jakieś inne standardy?
Na opakowaniu mam napis M.2 socket B-Key for M2. SATA SSD, 22x42/60/80mm.
#komputery
A myślisz, że taka będzie pasować? https://www.x-kom.pl/p/511093-obudowa-dysku-unitek-obudowa-do-dysku-m2-nvme-usb-c.html
@panDocent: dokładnie
@panDocent: dokładniej to te keye są w innych miejscach.