@goferek: to jest niepojęte. Jak zostawisz w kiblu potwora to zapach w sypialni jest przez 2 dni pewnie. Nie mowiac juz o tym ze ubrania czy posciele przechodza zapachem.
Piękne mieszkanie, poza tym kiblem w sypialni, wanna ok, ale na kibel mogli zrobić małe pomieszczenie. No i jakieś elektronicznie zamykane drzwi w podłodze, żeby bzykając się w sypialni nie było słychać w całym mieszkaniu. Ale styl świetny, żaden robak tutaj takiego nie będzie miał, a się śmieją, sami mając tanie meble, stare meblościanki i jednokolorowe ściany.
Wymysl z łazienkami w tym mieszkaniu to dla mnie abstrakcja. Jesteś na dole i krecik puka w taborecik to albo p----------z do kibla przez pokój dziecięcy i dzieciak słucha jak robisz dwóję, albo zapieprzasz na górę gdzie jak walniesz bączura to na dole będzie wszystko słychać, bo nie ma żadnych drzwi czy coś. I albo dziecko nie ma prywatności bo włazisz mu za każdym razem, do pokoju jak chcesz do "zamykanej" łazienki,
@goferek: czasem modne jest sypialnie en suite głównie jako pokoj dla gosci w domach/bardzo duzych mieszkaniach. Widziałem takie jedno gdzie prysznic był widoczny z łóżka, natomiast sedes/bidet /umywalki za scianka, najlepiej wszystko przeszklone. W Twoim przykładzie to oczywiście #patodeweloperka
#c-------------o #polskiedomy
Meblami z Ikei XDDDD
Komentarz usunięty przez autora
@LebronAntetokounmpo: XDDD
Komentarz usunięty przez autora
Jesteś na dole i krecik puka w taborecik to albo p----------z do kibla przez pokój dziecięcy i dzieciak słucha jak robisz dwóję, albo zapieprzasz na górę gdzie jak walniesz bączura to na dole będzie wszystko słychać, bo nie ma żadnych drzwi czy coś. I albo dziecko nie ma prywatności bo włazisz mu za każdym razem, do pokoju jak chcesz do "zamykanej" łazienki,
https://www.google.com/search?q=sypialnia+en+suite
@LebronAntetokounmpo: kiedyś szukałem apartamentu na weekend, patrzę jest wanna w sypialni myślę zajebiscie a tu obok kibel i czar prysł
BTW. W Poznaniu jest apartament z prywatnym basenem i prysznicem w sypialni ( ͡° ͜ʖ ͡°)